Prestup na MU v Brne, skusenosti?

sweater

nie preco? to bolo nechtiac vazne, inak som chytry chalan akurat to icq cislo si nikdy neviem zapamatat, a ked som sa prihlasil pozeram ze nic nove, tak pozrem na cislo a tie dve trojcislia som napisal prehodene, to vrchne je uz dobre aspon myslim :)

kvaki

dá sa s tebou skontaktovať cez nejaký iný informačný kanál? :)
trošku sme offtopic a rada by som hodila reč.. :)

kvaki

jj, tiež si dávam rôzne predmety a spolužiaci nechápu, nač si dávam C-čkový predmet, na ktorý sa musím učiť toľko, čo na povinnú skúšku. ja som tu, aby som sa niečo naučila. ;) trochu netypické, ale mňa to fakt zaujíma! :)

sweater

byvam na byte, lebo tiez mi ten intrak nedali, ale som aj radsej inak potom ze v tom druhom kole davali intraky, takze aj ja by som bol medzi tymi co dostali. a ja by som tiez nemenil, a strasne sa mi paci ten IS, vsetko vybavis cez ten net, vsetko skusky nahlasis predmety zaregistrujes, a inak mas to aj ty tak ako ja? ze ja mam povinne teraz napr. predmety za semester a volitelnych si mozem dat kolko chcem a je ich tam na vyber ze brutalne mnozstvo a fakt zaujimave, ci mas pevne stanovene predmety?

kvaki

to s tým školstvom máš pravdu. ja tiež môžem porovnávať len skúsenosť konkrétneho odboru na konkrétnej škole. nemôžem hovoriť za celé školstvo, ale tá atmosféra je proste iná.. mám spolužiakov z ba, ktorí čakajú, že sa ten náš odbor otvorí a tešia sa, že sa tam znovu nahrnú. ja po jednom semestri na MU už tú starú školu ani nechcem vidieť :)