Plynatost criev

Príspevok v téme: Plynatost criev
neznama123

Caute , mam taky problem ... Poslednu dobu mam neskutočne vetry, idem do školy a bojim sa aby sa mi nestal ,,trapas" začnem stresovať , zrychli mi bušenie srdce a je mi zle...

Mam alergiu na laktozu a ráno papam chlieb so smotanovymi natierkami - može to byť pričinou ?? zapijam to čajom.

Espumisan mi nepomaha.
Začala som piť kefirove mlieko , može to pomocť? Ake čaje by ste odporučili , z akych byliniek ?

Popr. ake voľno predajne tabletky , najlepšie ak by ste mali skusenosť . Dakujem

neznama123

Mliečne už obmedzujem , z Espumisanu mam ešte vačšie vetry ... pijem Feniklovy a Matovy čaj . Jem suchare , banany a ovsenne vločky s Acidkom .

Zajtra si idem kupiť Hylak , mam s nim dobre skusenosti tak dufam že pomože .

Možem mať vetry aj zo stresu ?

- mira

Akekoľvek mliečne výrobky ti zhoršujú stav, pretože zahlieňujú. Aj biela múka príp. sladkosti, mäso zas prekyseľuje a prispieva k hnilobným procesom.
Prečistenie čreva trvá dlhšie ale len ak zmeníš jedálniček. V prvom rade dôkladne prežuj jedlo, jedávaj celozrnné obilniny a zeleninu prevažne tepelne upravenú s prídavkom kvasenej.

Skittels

Mne sa stalo to isté.Odporúčam minerálku Slatinu alebo sódu (v tabletkách).možno si myslíš že minerálka načo mi bude tak ja ti poviem nači Ti bude: Je v nej strašne veľa bubliniek a ver mi, keď si trošku naleješ hňeď bude lepšie.Pokiaľ bude možné tak choď na wecko sprav čo je nutné a choď ďalej. Pokiaľ nepomôže ani sóda ani minerálka tak fakt neviem... Prejem veľa štastia k zbavenia sa duchov :)