Čo to znamená?

asix

Mozete mi prosim vas poradit? posledny menzes mi skoncil 8. 1., odvtedy som ho nedostala, teda mi meska. S manzelom sa snazime o babatko, robila som si dva testy a vysli negativne. Mozem byt aj tak tehotna? Cyklus mavam nie 28 dni, ale dlhsi, no meska mi uz podla mna dost dlho, nie? Inak mi nic neni, ziadne priznaky ani na menzes ani tehotenstva.

Gitka81

Ahoj. Som rada, že ste v poriadku. Pýtala si sa ako sa mám.. Počas dňa mi sem-tam vadí divný pocit v žalúdku a krvný tlak mám nízky, z čoho sa mi krúti hlava. No myslím si, že to sú tak zanedbateľné príznaky na to, aby mi kazili najkrajšie obdobie v živote. Napíš ako sa máš Ty, aké máš z tehotenstva pocity?

lucatko

ahoj ja som mala nejake komplikacie ale uz je nastastie dobre malicke je nastastie v poriadku aj nam uz krasne bije srdiecko ja som v 7 tyzdni mi posuvali termin stihla som vymenit gynekologa a ty ako sa inak mas??

Gitka81

Lucatko: Ahoj..ako sa máš? Ja som dnes absolvovala návštevu u lekára..krv aj cytológia v poriadku..som v 8.týždni a na sono sa dalo krásne vidieť trepotajúce sa srdiečko :-)

Gitka81

Luc.:
Teším sa! Držím Ti palce..aby bolo všetko, ako má byť..:-)..Ja mám ísť na ďalšiu kontrolu 8.februára..ozvem sa! :-)

lucatko

Gitka81:ja som v 4 tyždni ale na ultrazvuku nebolo este nic vidiet...v pondelok ideme na kontrolu tak dufame že uz bude vidiet...super tak to budeme všetko prezivat spolu...

Gitka81

Ďakujem! Áno, dalo sa vidieť..aj som si odniesla obrázok našej krásnej malej bodky..:-) luc., napíš ty ako?..