Fenka a menzes

D...a

Nasa hara napriklad len 3 tyzdne a z toho krvaca cca 5 dni. U kazdej fenky prebieha haranie inac. Nohavicky pre fenku je dobra vec, no zial casto sa zabuda na to, ze vlozky v nicht treba casto menit, inac bude fenka z toho na nervy, pretoze sa nema moznost sama ocistit. My pouzivame zriedka nohavicky. Pocas harania je na gauci, (kam nasi psi mozu) deka, ktora sa vyperie a vymeni. Zalezi tiez na tom, ake silne je krvacanie. Nasa to ma skor mierne, nez silne.

123nana

Môj pes má tera 6 mesiacov. Je to Jorkšír. Volá sa Cherry(Šeri). Kedy by bolo najlepsie ju dat pripustit, aby sme mali šteniatka ?A ešte máme jeden problém so stekaním.Stále šteká najviac keď jeme čo s tým mám robiť ???

PetranaUlicn

Rada- Mám fenku ktorá je plemeno pudel stredný a moja fena ho dostala pred dvama týždňami a dávame jej detské gate na 2-3 ročné dieťa kúpujeme ich zo sekáča lebo tie špeciálne sú drahé.Na gate vustrihnem na zadok dieru a dám tam chvost potom jej tam len prilepím intívku a keď ide von tak jej to dám dole a potom jej to dnu oblečiem.Kúpim štyri gaťky najmenej.Podlahu umývam dva krát týždenne.Psíka za to netreba trestať.Funguje to a sme zatiaľ z nápadom spokojný.☺