HAK.. otazočka:)

Janulik33

lioness_01,
ahaaaaa :) takto som sa na to nepozerala.
Mas pravdu, je to tak.
Takze aj tu, ktora si da uuuuplne 1. tbl v 1. den menzesu uz HAK chrani.
OK :)

lioness_01

JAnulik, áno, aj keď si dáš úúúplne prvú tabletku od úúúplne prvého dňa menštruácie tak si chránená okamžite. totiž, v prvý deň menštruácie ti neprebieha ovulácia, čiže tá tabletka ťa už spoľahlivo ochráni tým, že zabehne proces, ktorý zastavuje ovuláciu :)

Janulik33

No ale teraz tu citam, ze salommeeen HAK uziva dlhsie. V takom pripade suhlasim s lenkaa123456. Ak si neda tbl presne v tu hodinu ako zvykne ale 11 min neskor, je stale este chranena HAK.

Janulik33

lioness_01,
samozrejme viem ako prebieha proces oplodnenia :)
salommeeen vsak pise, ze HAK este len zacala uzivat prvy krat. Aspon ja to tak chapem.
V takom pripade ak sa HAK este len zacina uzivat a da si 1. tbl, za 5 min. bude mat styk, nemoze sa na 100% spolahnut ze HAK ju uz bude chranit.
Alebo mi chces povedat, ze ked si da uplne 1. tbl, tak okamzite od momentu ako ju prehltne ju uz bude chranit?? :))
Ine je to vtedy, ak ju uziva pravidelne.
Vtedy, ak si da 1. tbl po 8 dnovej pauze moze sa s kludom spolahnut na ochranu HAK.

lenkaa123456

pribalovy letak nieje na okrasu. a to co tam pisu, bude asi pravda nie ? :D tak si mozes byt ista ze je vsetko ok ked beries tbl. tak ako je v letaku. aj keby si s tbl. meskala do 12 hodin tak sa nic nemoze stat. 11min horedole je NIC!

salommeeen

lioness_01 určite nie:) len som si chcela byt ista.. akurat som vzala tabletku len som meskala 11 minut som na to uplne zabudla.. tak dufam, ze vsetko bude v pohode:P

lioness_01

Janulik, skús mi logicky odôvodniť to čo si napísal :D vieš vôbec ako prebieha proces oplodnenia? :D

salomeeeeen, áno, ak si začala užívať v prvý deň menštruácie, tak to účinkuje hneď... ale predpokladám, že nikto sa naplno nebude milovať v prvý deň menštruácie...

Janulik33

Ja by som tomu tak bezhlavo neverila a radsej by som pockala 24 hodin od uzitia 1. tbl. Dovtedy by som pridala aj inu ochranu. Az po uziti 2. tbl by som sa s kludom spoliehala len na tbl.
Tot moja rada, uzivam HAK uz niekolko rokov bez problemov.