Svet bez ruzovych okuliarov, kolkym ludom este skutocne verite?

Príspevok v téme: Svet bez ruzovych okuliarov, kolkym ludom este skutocne verite?
zmatenec111

Ahojte,
pytam sa preto, lebo ja okrem svojich rodicov, svojho priatela a najlepsej kamaratky neverim vobec nikomu..... je mi zle z celej tej falose okolo.

ako ste na tom vy??? je ozaj nutne na prezitie v tejto spolocnosti byt falosnym, bez nazoru ???

neviem, vobec uz neviem ako sa mam ku komu spravat....mala som partu skvelych kamaratov- teda skvelych pre mna niekedy...postupne som ale zacala odhalovat kto je zac a uprimne, nechapem ako som ich mohla povazovat za to naj v mojom zivote....prosim vas o nejaky normalny nazor, lebo ja som asi dost mimo co sa niecoho podobneho tyka...

kafe

ja sa len bavím na tom, ako sa vždy len tým druhým nedá veriť, lebo sú falošní, povrchní.. bla bla. Ja stále ľuďom verím, že sú úprimní a priami. A ak sa náhodou pomýlim (stalo sa mi to pred dvoma mesiacmi a dosť to bolelo - kolegovia v práci), proste si poopravím názor a "jedu dál", nevšímam si ich, nezaujímajú ma. Vlastne.. ja som tiež často povrchná a neúprimná :) preto viac verím druhým ako sebe. Takže u mňa je to obrátené - dobrí sú tí druhí a ja som zlá. A páči sa mi to :) Vidieť toľko dobra v druhých ľuďoch, uff, proste radosť pozerať na ľudí okolo :))

lost

Ajeje, znaky znakovite reloaduju stranku :)

janka666
pekny nazor.
A to je slovensku (i ked aj inde relativne) biedne.

ludia su tak primitivny, ze nechapu zakladnu nasobilku, a ani 1 plus 1 je 2
a to z jednoducheho dovodu.

"Always ask people for favors. People will ask you to return them.
That is how one painstakingly constructs a free exchange,
which is the basis of all public and private business, one polite
request at a time."
od Benjamin Franklin

Alebo jednoducho
Ty pomozes dnes mne. Ja pomozom o tyzden inemu. Ten iny inemu, ten uny inemu ...... a ten iny inemu. Nakoniec Iny pomoze tebe.
Co sa stalo? 1 pomoc, prave ta TVOJA mne, nepomohla len mne, ale 100 ludom medzitym..

AVSAK clovek co nevidi ani na svoj nos, toto nemoze pochopit (to je asi 90% alebo 98% ludi v nasej spolocnosti? )

jajka001_

ja neverím ani sebe
ked som zazila par najblizsich co ma "podrazili" a casom som pochopila ich dovody, to, ze sme kazdy slabi, nedam ruku do ohna za nikoho a ani za seba.

eja7

Ja tomu uplne rozumiem.. v dnesnom svete je skoro az risk niekomu sa zdoverit, aby si potom nebol sklamany.. je to smutne, ale taka je realita.

janka666

Dôvera v ľudí - je to o skúsenostiach v živote. Niektorí majú v živote to šťastie, že pokrytcov a prevracačov kabátov a chameleonov možno nestretnú celý život. Niektorí sú zase nešťastní, pretože veria v dobro..avšak..dobro sa dnes veľmi nenosí..bohužiaľ, je to tak, že človek je nútený aby prežil zavádzať iných, či hrať "divadlo".
Akí sú ľudia, taká je spoločnosť. Kým budeme žiť v biede, kde sa kolegovia žerú denne preto, lebo sa boja o svoje fleky, ked ľudia si do očí klamú a nepohne sa v nich ani kúsok svedomia, ked ľudia jednajú zákerne a klamu preto, aby mali viac ako ten druhý, kým ľudia neprídu zase na to, že najvyššia hodnota v živote človeka je konať dobro pre iných, tak dovtedy nemôžeme predsa naivne čakať, že ľudia sú a budú dobrí..a na druhej strane ľudia sme rôzni, len nie každý kona podľa najlepšieho vedomia a svedomia. A nakoniec si stále treba povedať, že čo ťa nezabije, to ťa posilní...