topkozmetika.sk

TK.sk

Nie som si 100 percentne isty len znackou MAC. Ostatne produkty su isto original. Pozrite si ako hodnotili uzivatelia produkty predane na aukre. Link je v predoslom prispevku.

TK.sk

Dobry den
Som majitel stranky -odkaz odstránený-. Vsetky ponukane produkty su znackove originaly dovazane zo zahranicia. Co sa tyka znacky MAC tak ta je dovazana z USA od distributora ktory tvrdi ze je to original. Avsak znacka MAC je vo velkom mnozstve falsovana takze nemozem 100% zarucit ze sa jedna nauzaj o original! Pokial chcete mat naozaj istotu ze kupujete orginal doporucujem stranku www.maccosmetics.com
Cena je vsak podstatne vyzsia.

Hodnotenia nasich spokojnych zakaznikov si mozete pozriet na stranke aukro.sk , 100 percentna spokojnost od viac ako 100 uzivatelov.

Ak sa Vam po zakupeni nebude produkt pacit mozete ho do 2 tyzdnov vratit a budu Vam vratene peniaze (bez postovneho). Vrátený tovar musí byť v pôvodnom nepoškodenom obale, kompletný a bez známok použitia.

Do 2 tyzdnov budu v ponuke aj mac pigmentky ktore budu maju nazvy.

S pozdravom
Masar (-odkaz odstránený-)

hassy

ingulka, je to na 100% fake. MAC svoje výrobky NEČÍSLUJE,to po prvé, a po druhé, pozri zväčši si fotku mono tieňu, je na nej dosť dobre vidno, že má dva kryty. jeden zhora ktorý chráni tieň a jeden zdola, ktorý keď otvoríš schováva sa tam penový aplikátor na tieň, je to jasný znak že je to fake, lebo MAC takto tiene nevyrába, a ku 6 ŽIADNEMU tieňu nedáva aplikátory. Čo ja viem, tak sa MAC predáva výhradne vo svojich vlastných predajniach MAC. Pre zaujímavosť daj sem stránku kde si čítala o tých veľkoobchodných cenách...

Martinka2

hlavne tie kolekcie su vačšinou fake...hello kitty dosť často...takže neverím, že je to originál čo sa tam predáva...radšej si objednám zo zahraničia originál pigmenty...

ingulka

Ziadny velkoobchod nepredava konecnym spotrebitelom, iba maloobchodom, alebo zivnostnikom, ktori maju napr. internetovy obchod, alebo robia vacsie objednavky. posielaju tovar do celeho sveta a maju neuveritelne velky sortiment vyrobkov mac aj s limitovanymi ediciami a hello kitty. neviem si predstavit, ze by dokazal niekto spravit faky z celeho sortimentu mac.

polly007

No neviem, neviem. Ja som zas čítala na nete, na nejakej americkej stránke, že MAC výrobky sa nepredávajú veľkoobchodne konečným spotrebiteľom. Že keď niečo také uvidíte, tak je to fake.

Ingulka

Dnes som si prechadzala internet a nasla som velkoobchod MAC. Uprimne povedane, bola som prekvapena, za kolko predavaju vyrobky. Pisete, ze na tej stranke nemozu byt originaly, verte, ze mozu, pretoze velkoobchodna cena toho tiena je 4.9O dolara. Kedze ta stranka predava tovar bez krabiciek, ta cena moze byt realna. Velkoobchod tiene naozaj cisluje, takze.........vsetky ich vyrobky sa nakupuju za pomerne nizke ceny a maloobchody si pridavaju nenormalne sumy. Napr.
pigment - 6,50 dolar
sady stetcov - cca 30 dolarov
tekuty makeup - 11,50 dolar

polly007

Už sa to tu raz rozoberalo v inej téme, ale tá je už žiaľ vymazaná. Súhlasim s Martinkou, tie veci od MAC sú fake. Už len pre tie čísla namiesto názvu. A aj cena je veľmi nízka. Bola som nedávano v MAC vo Viedni a jeden tieň stál tuším 16 - 18 eur.