Čo urobiť??

Príspevok v téme: Čo urobiť??
bazalka

Ahojte, už asi päť dní pociťujem v oblasti močovej rúry také nepríjemné pocity. Ani nie pri močení, skôr až potom, akoby ma tam sem tam zaštípalo. Ale ani to nie vždy. A asi dva dni ma trochu pobolievajú kríže, ale neviem, či je príčina v tomto. Keďže som už raz mala zápal močových ciest, tak tieto nepríjemné pocity k bolestiam, aké som mala predtým nepatria.
Pijem urologický čaj, nahrievam sa a podobne. Zlepšenie je minimálne. Preto sa chcem spýtať, čo by to mohlo byť a či treba ísť k lekárovi, alebo počkať, kedže tie bolesti nie sú stále a ani to nie sú bolesti, skôr len taký nepríjmený pocit. Ďakujem za "normálne" príspevky.

digo

caute baby..som chalan a mam 13 cem sa opitat ...co mam robyt ked chcem sex aneviem to vydrzat...strasne by som chcel sex....

Trash

Tak malo by ta pichat na lavej alebo pravej strane a ovulacia je sprevadzana aj s tymi neprijemnymi pocitmi...Vela zdaru:)

bazalka

Ahoj, no môže byť, že mám práve ovuláciu. Viem, že to môže byť aj z toho, tak dúfam, že to prejde. Dnes sa mi zdá, že je to už lepšie. Ďakujem za odpoveď.