Tetovanie

Rebelin

Ja nemám nič proti tetovaniu len sa mi to nepáči ale hlavne nechcem mať na tele nič, čo tam nepatrí, to je všetko. V žiadnom prípade to neodsudzujem.

nazorik

to je otrasne...kazdy jeden druh tetovania...nerozumiem, ako sa to moze niekomu pacit...strasne to spati telo, ako nejaka spina

jajka001_

rebellin, dnes su uz aj potetovaní dôchodcovia :) čas letí veľmi rýchlo
len to tetovanie ked sa osucha a zvadne uz tak dobre nevyzera

Martin.Marti

Vlastne ja po tom tetovani tuzim uz dlksi cas,len vzdy to nieco oddialilo.Ano niekomu sa to paci niekomu nie,len neviem si predstavit keby ma niekto za to odsudil.Napriklad rebellin by to nezniesol na svojej partnerke.Dokonca tu na fore som kedysi videl uzivatela ktory chcel poradit ako dat prec tetovanie zo svojej partnerke pretoze mu to strasne vadilo.No ja sa priklaniam k ,veves,Sisi!#%,whee_ee.

veves

zijeme strasne kratko....vesmir je tu miliony miliony rokov a my ubohych 60,70(?)
treba to vyuzit a v podstate o nic nejde...umries a zabudne sa na teba. nikto nebude do konca sveta omielat tvoje tetovanie. a nedavat si to len preto, ze co na teba povedia ostatni ked budes stary...:)prosim ta, bude ta trapit x chorob, vnucata, politika, drahota a to tetovanie bude posledne co ta bude trapit.
a klebetnice nech si klebetia:)

rebellin

Súhlasím,len si neviem predstaviť že by som sa mal mazliť, čo milujem, so ženou ktorá má niečo potetované, tú časť by som určite obchádzal, vadilo by mi to na nej, predsa len preferujem peknú,čistú, zdravú pokožku ktorú je radosť bozkávať, to je ale iba môj pohľad na vec.