Pharmatex

Nykita

Ja osobne mám zlé skúsenosti s Phartmatexom, pretože u mňa sa bohužiaľ vyskytla alergia, ktorú sprevádzalo niekoľkohodinové intenzívne štípanie a iné príznaky.

gxd

ja som pouzivala pharmatex (raz krem, inokedy cipky) asi 4 roky. bola som s nimi spokojna tak napoly, lebo naozaj velmi vytekaju. Samozrejme, sme ich pouzivali s kondomom, inak by to bolo pre partnera dost neprijemne. Avsak kvoli neustalym zapalom mocovych ciest po pohlavnom styku (kedze ten krem alebo rozpusteny cipok tam mate, kym to z vas doslova nevytecie), som sa rozhodla, ze prechadzam na Evru, tak uvidime. Sice je to HAK, ale uz mam dost tych zapalov a uzivania antibiotik,nasledne vytoky... Nehovorim, ze je to len z pharmatexu, ale vyrazne k tomu dopomohol.

janaaa

odporucam cipky... krem totiz doooost vyteka.... a je to dost neprijemny pocit. inak som s nim nemala ziaden problem. len ho nesmies pouzivat s lub.gelmi a lub.prezervativmi

arriela

tinka,ja som pouzivala pharmatex krem skoro rok a nemala som s nim problem..pravdaze,pouzivala som ho radsej spolu s kondomom,ale bolo to tak uplne bezpecne..nevyhodou,ale je ze dost vyteka

tinka22

No tak teraz fakt neviem,ale už nejako ten mesiac musím nejako vydržať a potom asi pôjdem pre recept na tie náplaste. Díky moc si mi pomohla.

tinka22

Vôbec nič mi nevysvetlil,poradil Pharmatex a dovidenia!!!viem si ale predstaviť, že kým sa zase moje telo spamätá z tých tabletiek, tak to potrvá.Mala si nejakú pauzu medzi tabletkami a tou náplasťou???

007

Fúha to už presne neviem určite som sa ku konca chránila,ale tvoj gyn.ti musí všetko vysvetliť čo sa bude diať po vysadení.

tinka22

práve pre tie strašné bolesti hlavy ich musím vysadiť,nevedia mi zistiť od čoho tá bolesť je a preto chcem skúsiť vysadiť, že či to neprejde.Ale každý ma plaší,dokonca aj gynekológ,že teraz v tých prvých mesiacoch po vysadení,môžem veľmi ľahko otehotnieť!Čo si používala, ked si vysadila tabletky???

007

Ja som vďaka Trinord.pekne pribrala a musela som ich prestať brať,strašne ma od toho bolela hlava a prsia sa mi nafúkli.