U GYNEKOLÓGA

mata

na rvej prehliadke som sa bála aj ja, nie je to však nič hrozné,najprv sa popýta na menštruaciu ci ta cosi neboli, potom nasleduje vysetrenie najlepšie si dať suknu,al.si nechať nohavičky ktore si vyzlečieš až pred vyšetrením,sukna je praktickejšia stači vyhrnúť,ak si panna len vysetrí cez nejakú trubičku, ja už nie som tak zavedie ti do pošvy zrkadielka,prehmeta brucho prstami, zoberie vzorku steru z vnutra,urobí sono maternice a nakoniec vysetri prsia.vsetko trva asi tak 20min.

wilma

starling, ked nie si panna, tak ti pozrie do posvy, to je vsetko. neboli to ani nic. ewerka, coby, aj sukna je dobra. na tom nezalezi.

wilma

A kedze na suknu je este zima, zoberte si so sebou dlhe tricko, v kabinke sa donho obleciete, aby ste nemali holy zadok.

wilma

Lekar(ka) sa spyta, kedy ste mali naposledy menzes (uviest treba prvy den krvacania) a ci mate nejake potiaze. Potom vas prezrie. Ked ste panny, tak vam do posvy nepojde, len strci prst do konecnika (samozrejme, v rukavici, sterilny) a takto potom prehmata brusko. Nic to nie je, vazne.