existuje frigidný muž?

Príspevok v téme: existuje frigidný muž?
asi.ja

ahojte.. tak vie mi niekto odpovedať na moju otázku? nemôžem povedať, že som uplne frigidná, ale mne by stačilo mať sex tak dva krát do mesiaca, nepotrebujem to vôbec.ale ked to mám,tak je to krásne. a hlavne, najlepšie je to, ked mám v sebe aspon trošku vína .. no a priatel, ten by to dokázal robiť aj tri krát do dňa. stále na to myslí .. a my sa potom často hádame kvôli mojej nechuti k tomu..
takže, existuje a je tu aj vôbec niekto taký, kto nepotrebuje mať sex často? chcem si nájsť niekoho takého a bude pokoj a môžme sa venovať iným veciam dakujem, hlavne za pochopenie a dúfam, že sprosté narážky si nechajte ..

asi.ja

no neviem,či to bude tým.ale skôr a radšej , ako citlivejší prístup, by som chcela opak :D niečo drsnejšie, vášnivejšie ... no a to sa tu nedá ...

AdamKrt

asi.ja:

a neni problem v tom, ze priatel je moc hrrr na Teba ? Ked si v praci, mas urcite predstavy a vzrusujes sa tak sama dlhu dobu. Lenze doma cakaju povinnosti a ak je priatel este hrr... Potrebujes sa uvolnit, relaxovat a doprajte si predpredohru - vzrusovanie trebars cez SMS, email, telefon. Ked dojdete domov, tak hladenie, maznanie, dotyky, masaze. Pred milovanim este velmi dlha predohra... Zda sa len, ze potrebujes pomalsi a citlivejsi pristup.

asi.ja

no tak škoda.. :D

ale čo nechápem, na sex myslím skoro stále, ako aj v práci a najradšej by som sa hned pomilovala :D ale ked som doma s priatelom, tak velmi málo .. niekedy neviem, čo mám robiť ..