Ako by ste sa cítili keby...

Príspevok v téme: Ako by ste sa cítili keby...
Whittie

Ako by ste sa cítili keby ste boli pohádaný s partnerom, sedíte v reštaurácii, niečo mu hovoríte a ani sa na vás nepozrie, postaví sa, vy sa ho opýtate čo ide urobiť, ani sa na vás kútikom oka nepozrie a potom už len počujete ako sa zdraví čašníkovi na odchod a nepovie vám ani slovo... je to normálne? Myslím že to už je trochu moc nemyslíte?

rew

Whittie> normalka.. podla mna lepsie ze odisiel ako keby ti mal nieco nie prilis pekne vykricat uprostred plnej restiky.. iste ze zalezi od situacie.. niektori ludia sa dokazu dobiela vytocit aj ked sa trosku krivsie usmejes nez by si mala.. ale ak ste sa vazne pohadali, viem sa celkom dobre vzit do jeho koze.. zazila som podobnu situaciu kedy som so sa urpostred tichej hadky so slzami v ociach snazila odist od stola aby som sa tam nerozrevala (mali sme aj nejaku spolocnost) no mna asi po dvoch krokoch surovo schytil za rameno a 'posadil' naspat..
dufam ze uz ste odhadani..

bbbr

ivana45: po precitani dalsich clankov potvrdzujem to co som napisal nizsie. Naozaj vecsina priznakov sedi na moju holku, ale jedna dolezita vec nesedi. Nie je totiz nejak vyrazne spolocenska, a nevidim na nej, ze by koketovala alebo flirtovala s inymi muzmi, resp. aby musela byt stredobodom pozornosti. Nieco zo zvodneho spravania v nej je, ale to vidim iba voci mne, kto vi ako to je ked nie som pri nej, ale nemozem sudit, ked neviem. Ale povedal by som, ze z celkoveho hladiska je skor taka seda myska, tym myslim, ze je fakt pekna, ale nesnazi sa to zdoraznovat a zvyraznovat. takze tak. Ale inac vecsina veci sedi, v niektorych clankoch som dokonca objavil skutocnosti, ktore sedia ako vysite. Ale tak chcem sa este pozaujimat, ako takeho cloveka zvladat, aby som nam dvom dal este sancu, teda ze urobim naozaj maximum zo svojej strany, a cuvnem az ked uz nebudem nijakej cesty. inac ak by ste vy ivana45 alebo ktokolvek mali nejaky typy, ako zvladat cloveka, co splna minimalne dost vela, alebo vecsinu priznakov hysterickej poruchy tak mi prosim napiste. budem vam vdacny za kazdy prispevok....

bbbr

akoo skoda za niektore nazory, ktore tu boli uvedene, pretoze nevystihli podstatui veci. V niecom maju samozrejme pravdu, ale nanestastie, ja nie som typ cloveka, ktory by bol pod papucu, pretoze minimalne povodne som tiez dominantnou a skor prudkou osobou, nemam proste dispozicie na to, aby ma ona mohla ovladat. a prave preto su medzi nami take caste konflikty. ta cast, v ktorej maju tie nazory pravdu je, ze z celkoveho hladiska tak ci tak taham za kratsi koniec, a asi castejsie musim ustupit. ale to o ustupovani nie je jasne, pretoze nechcem to vidiet sebecky a skreslene, ze len ja ustupujem. tolko k tomu.
ivana45: preguglil som si to, co si mi odporucila, tu hystericku poruchu osobnosti, a poviem ti, trosku ma to zmiatlo, tak v 55-60% priznakoch tam je zhoda s mojou priatelkou, a to dost kriklava a jednoznacna, ale su aj priznaky, ktore nesplna absolutne, resp. neviem o tom, ze by ich splnala. Neviem totiz o tom, ze by nejak extremne tuzila po pozornosti, nie je tam vyrazny a panovacny otec, prave naopak, uplne vyrazna a dominatna mama, ktorej je moja priatelka v mnohom kopiou. plus take tie ze je koketna a pod. tento priznak veru neviem, pretoze kto vie, ako sa hovori, nie som vzdy pri nej. ale aj tak mi to k nej akosi nesedi. inac ale vecsina sa zhoduje, takze si to budem musiet prejst hlavou. Za tie 4roky som este nikdy nebol takto nakloneny odchodu zo vztahu. urcite som sa ale uz dostal do bodu, kedy uz nevladzem jej vystrelky filtrovat. drz mi palce, nechcem ju len tak zahodit, ale uz to so mnou nebude mat take jednoduche...

susska

bbbr ja teda neviem,mne to pride,ze ona ta teda nejako moc nemiluje alebo akymsi svojskym sebeckym sposobom...nedokazem si predstavit,ze by som niekedy fyzicky ublizila alebo sa snazila ponizit svojho manzela!a to nie som ziadny extremny kludas:-)som dost vybusna,ale nikdy nie voci nemu,je posledny,na kom by som si vybijala zlost!ked mam zly den,idem si zabehat,zacvicit,kupim si nieco..milujem ho,tzn.chcem aby bol stastny!

ivana45

bbbr, ok,
ty vies, co ti vyhovuje

ale predsa len si nieco vygugli, to nemoze byt na skodu

Tiez si myslim, ze za par rokov to bude horsie. Ona si bude dovolovat viac s tebou zametat, ked ta bude mat isteho a tvoja tolerancia sa nahromadenim zleho -pravdepodobne- zhorsi. A mozno kvoli detom si nechas skakat po hlave. Poznam jeden taky (uz starsi) par. Zial, dobre.
Tak zarozmyslaj teraz, chlape.

eskimon

bbbr ty nepis sprostosti a radsej sa chod hanbit za to, aky si "muz". Ja by som s tou tvojou trubou spravil za dva dni poriadok.

ajjaja

bbbr, pochybujem, ze vsetky tieto veci budes tolerovat a stale ospravedlnovat aj o par rokov.
A nehnevaj sa, ale to co uz ma byt, ze ti da facku, ked sa hadate?? A podla toho co pises, to nebolo len raz. Tak ako je hnusne bitie zien, je podla mna hnusne aj ked baba ma dat facku chalanovi. Ako uznam, v nejakej vyhrotenej situacii, napr. pri prevaleni nevery alebo co ja viem, ale inak to je neospravdlnitelne! Tiez mi pripada ako nejaka hystericka zenska, nehnevaj sa.