Forcapil

Noro123

Ja som ho skúšal - tabletky, má dobré výsledky , zloženie - veľa pozitívnych skúseností - ja som pozereal aj túto recenziu: imunita.online a aj na základe toho som sa rozhodol a nebanujem - aj vlasy aj nechty mám lepšie!

Vevik_1

Forcapil uzivam vyse mesiaca a neviem si ho vynachvalit. Uzasne mi zastavil padanie vlasov. Vyskusala som mnozstvo doplnkov a nic nezabralo. Az forcapil. Odteraz si budem kury s forcapilom robit pravidelne aspon raz do roka

Jana P

Forcapil používam na základe reklamy čo som videla v televízii. V lekárni magistra vravela, že to je komplet vitamínov, ktoré pôsobia pomaly. Že rozdiel sa bude dať vidieť možno za 3 mesiace. Tak som zvedavá. Nemám síce nejaké vážne problémy s vlasmi, ale zniesli by trocha plnosti. Akurát som sa nevedela rozhodnúť či mám kúpiť lotion, alebo kapsuly. Zobrala som oboje, tak snáď to zafunguje. Na stránke Forcapilu www.forcapil.sk sú podrobnosti o zložení.

WHISPER

a všetko čo máš v zaludku sa ti tam vstrebe je uplne fuk či na lačno alebo najedená, ale ja zasadne najedená jem lieky, napr. revalid je tazky na zaludok ale nič strasne,.. takze na prazdny zaludok ziadne lieky ak nechcete zaludocne vredy..

WHISPER

treba si kupovad osvedčené lieky a to Revalid, u neho po 4 tyzdnoch vidiet vysledky... ked sa berie intenz.kura 2-2-2

Petusik5

Forcapil uzivam poctivo uz mesiac a zatial zoadna vyrazna zmena. Vlasy padaju stale rovnako. To je asi individualne, komu co sadne

Jitka Kolackova

Forcapil užívám 14dní a velká spokojenost. Strašně se mi lámaly nehty a to je díky tomuto přípravku podstatně lepší!