Klub škaredých žien

anjelik9

to čo je toto za tému veď na každom človeku sa nájde niečo pekné a za to že niekto nie je ochotný dať si tú námahu nájsť v ňom to pekné tak to je už jeho problém

jajka001_

suhlasim s lost
Skaredi ludia su ti co umyeslne klamu a ublizuju inym v akejkolvek forme (fyzicky, psychicky, financne, cez tretiu osobu).

lost

Pri autach vyberam podla rovnice:
1. bezpecnost
2. spolahlivost
3. pohodlnost
4. vykon
5. vzhlad
To iste by sa dalo aplikovat asi aj na ludi :)
Ale asi okrem toho bodu 3 a 4 :D

lost

Podla mna sem nikto nepatri :)

Vezmite si ze je totalne jedno ci ma niekto velky a krivy nos, alebo odstavajuce usi a krive zuby, popripade hocico ine. Nikto nie je tak skaredy aby to nemohlo byt este horsie :)

Skaredi ludia su ti co umyeslne klamu a ublizuju inym v akejkolvek forme (fyzicky, psychicky, financne, cez tretiu osobu).

A otazne je, co znamena skaredy. Exituje jedno pekne prislovie, alebo co to je, ale viem to len po anglicky, kto chce moze kludne prelozit pre tych co tomu nerozumeju a znie takto: "beauty is only skin deep"
respektive, "skaredost" pod kilom mejkapu Hollywoodskych hviedz nikto neuvidi :) to je pointa makeupu a plastik a co ja viem coho.

Vezmite si prakticky priklad:
Psovi je TOTALNE jedno ako vyzerate, hlavne ze ho mate radi :)
(alebo macke a inym zvieratam)

A inac, ono je to velmi relativne, pretoze aspon u mna viac zalezi na reprezentativnost osoby, tj. vyjadrovanie sa. nemusi to byt dokonaly recnik, alebo mat dokonaly slovosled, alebo vyslovnost, alebo artikulaciu. Hlavne je ze nepouziva zbytocne vela nadavok, rozmysla vlastnou hlavou, povie svoj nazor ked je to treba, je otvoreny pre riesenie problemov a nera sa na niekoho, kto nie je. Taky clovek je proste dokonaly aj s fyzickou vadou na cele :)

Ak by som si mal vybrat kamosa, alebo kamosku na bezny den, alebo na velmi dlhy vylet, tak toto by bola jedina "poziadavka" a aj keby boli dvaja vedla seba, s dokonale rovnakou povahou, tak sanca ze si vyberiem krajsieho je 1 ku 2, cize presne 50%
Z dovodu ze su dvaja, cize 100 deleno 2 je 50 :)
Ked si niekoho clovek oblubi, nezameni ho za ineho len na zaklade vyzoru, alebo krasy, nekrasy..

A ak ano, tak dobre mu tak, aspon som sa zbavil "herca" :)

A v realite som sa prakticky este nestretol s tym ze by som musel znasat nejake extra narazky na moj zly vyzor (statisticky pekny nie som, proste smola), neviem ci je to len tym ze ludia nemaju gule na to povedat svoj nazor, alebo je im to vskutku uplne jedno ako clovek vyzera. Alebo stretol sa s tym niekto?

Linguistics

-> milli11,.. neviem, ci tu patris, je to tazka dilema. Prosim ta, ty si robis statistiku? A odkial mas tie cisla, to sa ludi pytas, ukazujes fotku, alebo ti to vravia len tak, medzi recou?

milli11

Ja som asi od 30 percent ludi pocula, ze som skareda, asi 50 percent povedalo ze som pekna a asi 20 percent sa nevyjadrilo. Ako to mam potom brat? Upozornenie: Fotku nedavam. To, ze som pekna mi povedali muzi aj zeny, ale to, ze som skareda, som sa dozvedela iba od zien (ale inych). Patrim ku vam?

lilloa

Baby neviem, ale ja si pripadam celkom pekna baba, a nemusím mat ani miery 90-60-90, dlhe vlasy a nadherné mihalnice. A medzi nami, nový názov témy by sa mi páčil viac. Už len k tým komplexom :))