sú podľa váš tieto miery v poriadku?

Príspevok v téme: sú podľa váš tieto miery v poriadku?
nicorette

ahoj, mám 16 a moje miery sú 87-70-94 ... chcela by som schudnúť najmä na zadku, ale akosi to vôbec nejde..snažím sa nejedávať veľa naraz, neprejdávať sa, sladkosti nejedávam, ale stane sa, že raz do týždňa si niečo dám, ale iba doobeda, večer už nie..tiež občas prechádzky, ale to teraz nejde lebo von je dosť zima a ani behať sa mi nedá.. večer sa snažím cvičiť, ale stále nič..skrátka sa mi nepáči, že mám taký (z boku) vypúlený akoby zadok, príde mi to také čudné, lebo v páse som zase oproti nemu chudá..neviem ako to pôsobí, ale chcela by som to zmenšiť, ale skrátka to nejde..myslíte, že to tak mám v norme, keď sa snažím jesť normálne a pritom sa aj chýbať?

silvus28

nicorette: raz do týždňa sladké je povolené, a dobre robíš že aj cvicíš...uvidíš, pôjde to pekne dole, pomaly, postupne...držím Ti všetky prsty! :-)

betka1919

ja mam 88-64-95 a som nespokojna ale nic s tym neurobim neexistuje operacia kde by mi kosti zbrusili heheh myslim na bokoch mam taku panvu a aj keby som sa vyhladovala na smrt a mala obvod bokov 90 stale by som mala velke boky...

Michala11111

bože baby čo riešite ved ste pekné štíhle.
Ja som už staršia mám 174cm a miery: 90-70-97
a som spokojná!!!

Ale ked som bola vo vašom veku mala som tak: 87-65-93 ale to som bola fakt chudučká až moc, kosti mi trčali

iwus93

Ja mám 165 cm 48-50 kg, ako kedy..niekedy aj 52 kg ked sa zadarí :D..ale fakt, radšej by som mala tvoje miery ako svoje

bumsakalaka

taky zadok je najkrajsi a vacsine muzov sa paci prave taky zadok:) ja mam na zadku dokonca 94 a vsetci mi ho stale chvalia, aj moj chlapec je velmi spokojny, takze si vaz to co mas ;) nevsimla si si, ze sa ti nan chalani pozeraju? urcite sa im paci:)

nicorette

tak meriam 170 a vážím 56..možno 57 už neviem..ale musím sa priznať, že predtým než som sa rozhodla takto stravovať som mala 60..to bolo ešte pred vianocami

iwus93

no ja mám 83-64-90...to je dobre? mne sa to nepáči chcela by som mať väčšie prsia
ked už nemám velké prsia tak aspon ten zadok by mohol byť menší, pretože cez leto som mala 88 cez zadok ale to som sa veľa hýbala. A ty máš podla mna v pohode miery netráp sa :))