Pôrodná sála

llek

Sirka samotnej panvy nie je rozhodujuca, ale otvor v oblasti panvoveho dna a to nikto z nas sam nevie posudit- meria to gynekolog takym yariadenim, co sa na to pouziva. A co sa tyka samotneho porodu - jednoducho to prilis riesis. Kazdy z nas prisiel nejako na svet, ked to pride tak nereisis co je, kto je, proste rodis a je ti v zasade jedno ci mas nieco na sebe alebo ci su tam dvaja ci traja ludia.Podstatne je to, aby veci prebehli tak ako maju a aby babatko bolo OK. Lekari aj sestry to vsetko beru profesionalne a nikto ani nevnima ci si oblecena ci neoblecena, sustredia sa na svoju pracu. Tvojou ulohou bude robit to co ti budu hovorit a spolupracovat.

alexandra909

no tak lepsi bude asi prirodzeny porod, ale poznam ludi ktori podplatili doktora aby mohli mat cisarsky...ja nechcem uz ani ten cisarsky ani prirodzeny neexistuje este nejaka varianta porodu? :)

jajkafr

alexandra
ja by som na rozdiel od teba radšej rodila normálne, ale kvôli mojim zdravotným problémom musím rodiť cisárskym rezom... ak rodíš cisárskym rezom môžeš mať len 2 detičky... 3. môžeš mať až po dlhšom časovom odstupe...