Depresia

Príspevok v téme: Depresia
D.E.

je jediný spôsob psychológ? už nikde nevidím pozitívum. nepociťujem šťastie ako kedysi. bola som veľmi veselý človek. teraz som pesimistická. v škole som bývala 2kárka teraz som rada,že mám 4ky. pribrala som. bojujem s bulímiou. neviem sa s nikým porozprávať, lebo viem, že každý v mojom okolí má sám problémy. uzatváram sa do sebe. kedysi som mávala dosť desivé myšlienky o samovražde.

celé to prišlo tak nenápadne. občasné smutné nálady. nevysvetliteľný plač. nezáujem. prílišná flegmatickosť. zrazu sa to všetko zlé tak nakopilo, že sa z toho neviem dostať.

aj keď idem von hrám formu, hneď ako odídem zo spoločnosti, som zas človek so sklesnutou náladou.

hriankovac

tlupa, ty si velmi vesela kopa, vytahujes rok stare prispevky a vzdy to v nich zaklincujes strasne uzitocnou radou:-DDDD

Tyshka

zaujimave no jediny sposob ako psycholog by som nenazvala!iked ti radim tam ist a porozpravat vyrozpravat sa ale ked nechces tak z rodiny skym sa chapes prozte vsetko co dusis v sebe to vypustit!jak sa len da a hlavne verit vtom ze sa zmenis vtom ti mozno poradia ti ale nepomoze ti nikdo ked ces tak sa to cele zmeni ked nebudes chciet len ostatny tak sa to nepodari tak drzim ti palce:)