Maalox v tehotenstve?

Príspevok v téme: Maalox v tehotenstve?
Gitka81

Dobrý deň,
Rada by som sa vás spýtala, či ste v tehotenstve brali niečo na pálenie záhy?, lebo som bola v lekárni a tam mi dali Maalox..a podľa letáka vo vnútri je tam písané, že sa v tehotenstve môže užívať po dohode s lekárom..Záha ma páli len večer, keď si ľahnem spať, ináč pálenie záhy vôbec nepociťujem.

3nttt

terislava pripajam sa :) mna sice hlava nikdy nebolela ale ked mam kyselinu tak to je ine rososo.trpim nou od puberty a teraz je to extrem.mam pocit ze mi bublaju vsetky vnutornosti :( niekedy mam fakt pocit ze ked to zapijem vodou tak to len tak zasyci :D

terislava

Ja som len chcela tej mamičke, čo hovorí, že to nie je strašné. Ak nie je skutočne Vás záha nepálila. Mňa okrem kašľa rozbolí aj hlava a podobne takže tak.

blondula

maalox som brala aj ja,ale mne nepomahalo vobec nic :-((( do porodu ma tak strasne palila zaha,ze v noci som musela spavat na 3 vankusoch :-((( kyselina mi az do krku stupala a ja som sa budila na kasel,lebo ma to dusilo :-((( chvala bohu je to za mnou :D

Gitka81

Ivana: Ďakujem za radu! Čítala so že by mali pomôcť aj orechy a mandle..tak to radšej skúúsim týmto spôsobom..

ivana45

Maalox je neprijemny pre obsah hlinika, v gravidite by som to nejedla.

V prvom trimestri a pocas dojcenia by si nemala uzivat ziadne antacida. Ked uz, tak Tums mi pripada rozumny.

Skus si vyguglit nejake rady a finty, ze comu sa vyhnut a potraviny, ktorymi sa to da tlmit. Potom treba skusit, co vyhovuje prave tebe. Ako prve mozes skusit mlieko, niekto prisaha na acidofilne alebo nemastne jogurty. Niekomu staci voda, pomaly a sustredene prehltnuta.
Maalox nejedz. Pozdravujem magistru (nech si ona laduje dieta hlinikom..alebo seba?).