nechapem to.

Príspevok v téme: nechapem to.
shinji

Ahojte.takze dva tyzdne drzim dietu podla KJ ale nechudnem na vahu iba na cm za ten cas som schudla len 3cm a vahu len 30dkg co je hrozne malo.A nechapem preco aj cvicim aj prechadzky mam hoci len pol hodinove ale predsa.Tak ak mi to viete niekto vysvetlit preco nechudnem na vahe budem rada a cenim si kazdu radu .Dakujem:)

sabynka

SHINJI
:-), veď áno, sú to dkg, ale ako som písala -to by som nebrala až tak vážne, že som to zhodila, stačí sa viac alebo menej napiť a dkg ide hore alebo dole... :-)

shinji

sabynka

tak ako sa to vola ak som mala 71,70 a teraz mam 71,40 30 coho?:) ked na vahu sa lepsie pozera ked tam je o kilo dva menej:) nemam stoho nejake depresie len ma zaujimal nazor ludi ze preco to asi tak je.to je vsetko .

sabynka

SHINJI
Mňa by skôr zaujímalo, ako sa dokážeš s presnosťou na dkg odvážiť ? :-)
Mne váha kolíše niekedy aj 2kg hore-dole, v jeden deň 61kg, o dva dni 63 kg a o ďalšie dva dni zase 61kg.....myslím, že to závisí od momentálneho stavu kedy sa človek váži - či je najedený alebo hladný...či vypil viac tekutín alebo menej....

Ak chudneš na cm, tak je to ok, nie?
Ako napísal Doubledog - zhodila si tuk, ale nabarala si svaly - to je dobre!
A ako napísala Orina - je jedno koľko vážiš, ide o to, ako tá váha vyzerá rozložená v cm na tebe! :-) Zmnešila si sa o 3 cm - to je dobre! Len tak ďalej! :-)

ivana45

Niektori ludia na zaciatku, ked chudnu, tak zadrziavaju vodu. Je to akoby si vymienala tuk za vodu. Regulacia sa vracia k norme za ca 4-6 tyzdnov, obvykle. Vydrzat!
Nech ti nenapdne zhanat sa po liekoch na odvodnenie (diuretika)! upravi sa to same.

shinji

Jem vsetko akurat ze stazim KJ.A cviky len take co som nasla na nete na stehna zadok a brusaky to tak pol hodinku denne cvicim ale nie naraz takze asi 10MIN 3krat denne.

shinji

orina

ak mas zlu naladu tak sem nepis!nepotrebujem aby namna niekto utocil!!!Ja som nenapisala ze mi vadi akurat by som bola radsej keby som chudla aj na vahe.