MUDr. Anna Gottschallová Gynprenatal v Pezinku

Erušinka

Nikomu neodporúčam navštevovať túto ambulanciu. Chodila som k nej 2 roky. Vôbec mi nepomohla s mojim problémom. Práve naopak. A ak máte smolu a nájdete ju v zlej nálade postará sa o to aby ste z vyšetrenia odišli s veľmi zlým pocitom. U sestričky tiež záleží akú má náladu.

badula

Čaute kočky. K Dr. Gottschallovej chodím,som tehulka a vďaka nej som veľmi šťastná tehulka. Je veľmi dobre vybavená po technickej stránke a čo sa týka tej ľudskej,na to nemám slov. Je úžasná. Ak vám je veľa zaplatiť 200 eur za super kvalitu,tak skúste iného doktora. Moj predchadzajúci dr bol síce milý,ale keď som od neho odchádzala,tak som ešte dve hodiny nato chodila naširoko a to nepreháňam. Nie som z bohatých vrstiev,ale DR.Gottschallová si zaslúži každý jeden cent.

Adulka

no rada by som k nej isla ale to naozaj 100 eur na rok, aj ked tam pridem napr. raz za rok na preventivku ?? sa mi to zda dost, ale co uz, radsej si zaplatim..ako mat nejaku neprijemnu lekarku.

Mimis

Ahoj, chodím do tejto ambulancie a som veľmi spokojná. Pani doktorka je veľmi milá, ochotná a hlavne má ľudský prístup. Mám k nej skutočne dôveru. Aj sestrička je veľmi príjemná. V ambulancii sa však platí. Na rok 100 eur, v prípade že si tehotná tak na rok 200 eur. Ja mám len dobré skúsenosti a môžem ti ju len odporúčať.