Chvenie a napatie po cviceni

Príspevok v téme: Chvenie a napatie po cviceni
osicka

Ahojte, po dlhej dobe som zacala cvicit - rotoped + nejake domace kondicne cvicenia. Cvicim cca kazdy druhy den (3.tyzden), ale stale mam problem s tym, ze aj niekolko hodim po cviceni citim nieco ako chvenie v svaloch a vecer neviem zaspat, lebo v celom tele citim zvlastne napatie, ako by som nevedela uvolnit svaly, a to vzdy na konci cvicim strecink aj relaxaciu. Neviete co s tym?

RNG

Cvicenie zvysuje stratu roznych mineralov, nielen horcika, ale najma draslika,vapnika, horcika a ciastocne aj sodika
Nedostatok mineralov moze vyvolat nielen chvenie, trhanie ale az tetaniu(trpnutie)
Najviac to pocituju ludia alebo s nespravnou dietou, alebo oslabenym travenim a absorbciou.

osicka

ano, cvicim podla jednej knihy, tam je presny postup - zahriatie, posilovanie, strecink, uvolnenie, za tym si dam este rotoped a znova strecink a uvolnovacie cvicenie

Ria 528

Ahoj,mam problem s castym mocenim.Obavam sa ,ze je to psychickeho povodu a neviem,co s tym robit.Hlavne,ked idem na bus,tak sedim na zachode a tlacim do poslednej kvapky v nadeji,ze uz ziadnu nedam,ale vzdy potlacim a vzdy nieco vyde.Je to unavne,ale neviem to zastavit.A pritom,ked na to nemyslim,tak vydrzim bez wcka aj dlho,ale akonahle si spomeniem na wc,tak musim bezat.Je to asi mojou pracou,kde nieje moznost ist na wc,kedy chcem ja,ale kedy ma pridu vymenit.Problem trva dlhodobo a ja neviem,co stym..Za kazdu radu dakujem.

Slobodna

Potením sa z tela strácajú vitamíny a minerály, je dobré po cvičení piť minerálnu vodu+ nejaky multi do toho. Samozrejme problém by mohol byť aj ten ak držíš nejakú drastickú diétu a chýba ti vyvážená strava.

zdravie14

Nedostatok horčíka,draslíka v tele , cvičením ešte vypotíš . Skús doplniť minerálne látky pomocou vyváženej zmesi minerálov. Kúp si v lekárni šumivý horčík a každý deň vypi jeden rozpustený vo vode. Po cvičení je ešte veľmi dobrý ukľudňujúci kúpeľ v teplej vode. Nebudeš mať ani svalovicu a v pohode zaspíš.