po roku stratil chut na sex

Príspevok v téme: po roku stratil chut na sex
tengerine

Zdravim vas. Mam taku malu otazku. Je podla vas normalne, ked som s priatelom este len jeden rok a on uz skoro vobec nechce sexovat? Zo zaciatku sme sa milovali kazdy den- niekedy aj 5krat denne. Viem ze to sa porovnat neda, lebo tie zaciatky take byvaju, ze je na seba chut stale. Ale aby sa to skresalo na cca 1krat za tri tyzdne? ved spolu nie sme tak dlho.
Moc ma to trapi, bojim sa ze som pre neho prestala byt pritazliva. Ked sa ho na to opytam, povie ze je vsetko v poriadku, len to proste nepotrebuje tak casto.
Mate to tak este niekto? vdaka za odpovede

omg323

"Bojim sa ze nas vztah padne koli takej sprostosti, akou je sex"
Dievča sa zobuď. A vlastne len tak mimochodom, keď je sex pre teba taká sprostosť, prečo by mal kôli tomu stroskotať vzťah?
Neuveritelné čo riešiš, fakt.

ehm

11 usko, určite by som to nevidela tak čiernobielo, ako píšeš.

môže v tom byť hocičo.
ja by som to spravila tak, že ho pripravím na to, že sa chcem o tom baviť a aby vedel, do akej miery ma trápi to, že sa to zmenilo.
určite v konštruktívnej atmosfére a v dôvere. jednoduchá odpoveď: "všetko je v poriadku" nie je odpoveď na to, ako veľmi ma to trápi a ako veľmi sa situácia zmenila za posledný čas.

11usko

hej asi chapem ako to myslis. aj ked u zien su tie sexualno citove zalezitosti komplikovanejsie. Tak ak nema inu babu, co asiby si zistila si myslim, zeny su v takych veciach chytrejsie ale nemyslim to nejak v zlom:)),, takk uz asi nevidi buducnost v tom vztahu, mozno ma nejake plany a takto nejako sa pripravuje, alee je to ozajj tazko povedat, neviem ani ci byvate sspolu , praca , a celkovo spoluzitie to je na dlhsiu debatu, ak chces mozme niekedy popisat na pokeci
nick mam 11usko
tak drzim palcee:))

tengerine

usko, toto tazko povedat ci z nutnosti. Ale asi ano. asi mam taky pocit z toho, ze on na to proste chut nema, ale vie ze mi to aspon raz za cas dopriat musi, lebo po nom tuzim. ale vzdy je to aj tak iniciovane mnou. Cim dalej tym menej prichadza aj moja snaha, pretoze je neprijemne byt stale odmietana. Moze to vyzniet divne, ale citim sa potom tak nechcene a odvrhnuto a to nie je prijemne. Neviem co je vo veci a hrozne ma to trapi. Bojim sa ze nas vztah padne koli takej "sprostosti" (chapete ako to myslim), akou je sex.

11usko

ahoj no myslim ze to neni celkom OK, v podstate je v najlepsich rokoch a asi si aj celkom pekna baba takze nejaky nezaujem z jeho strany alebo strata pritazlivosti to neverim, proste muz ked vidi pritazlivu a este navnadenu zenu to musi chciet ., a ked sa teda milujete aspon ten jedn krat ake je to z jeho stranyy myslis ze sa snazi ako to bolo predtym alebo skor to berie z nutnosti??

tengerine

ziadne zdravotne problemy nema, a som si uplne ista ze laskou ku mne si isty je. Miuje ma, to viem. Len ma velmi trapi co je vo veci. Ked sa na to spytam, nechape co riesim. Podla neho je vsetko v poriadku :(

querido

nema toho nahodu vela v praci/skole? nema zdravotne problemy? je vo vasom vztahu vsetko ok? Mozno si nie je isty laskou k tebe..tazko povedat..dolezite je sa o tom rozpravat