Pan. blana, meskajuca menstruacia

Príspevok v téme: Pan. blana, meskajuca menstruacia
supo

zacnem takto: priatelka ma velmi pevnu panensku blanu, musel jej ju az gynekolog prepichunut, lebo nevytekali ani kramy (to bolo pred niekolkymi rokmi).
ked jej zvykli este aj neskor meskat, tak jej kazal po 2 tyzdnoch prist na nejaku injekciu, potom stale do troch dni dostala.
sexualne nezila.
az nedavno sme zacali, ale iba to skusame, pretoze ju to boli, ked do nej vnikam a ta blana je stale pevna, este som sa nedostal za nu.
styk sme ale mali nechraneny, chceli sme to viac citit, a vedeli sme, ze nejdeme za blanu, iba sme trochu roztahovali posvu. To jej radil aj lekar, aby sa to proste pomalicky skusalo - roztahovalo, ak by to neslo takto, da sa to chirurgicky.

A TERAZ OTAZKA

Mna ale trapi, teraz jej kramy meskaju 6dni, pricom niekolko ostatnych cyklov mala ukazkovo pravidelnych, je mozne, aby otehotnela, ked moj penis ani nebol za blanou? Samozrejme, nespravil som sa do nej, ale ze sa pocas tych par dnu-von uvolnila nejaka kvapka sa vylucit neda.
Viem, je smutne, ze som sa nad tym zacal zamyslat az potom, ale predtym sa mi to zdalo take nelogicke - ma blanu, tvrdu, neda sa cez nu dostat, nestriekal som - moznost oplodnenia som uplne vylucoval.

No teraz vaham... Da sa to? Ona sa to bude este tento tyzden pytat lekara svojho, lebo ak ich nedostane, pojde na tu injekciu, ale mne to neda spavat (cas 2:23 :D) preto by som to radsej vedel uz teraz. Aj ked, nic nie je nemozne...

supo

>mataBB
No nie, nezasiel, ale vravim, ze ma takyto zdravotny problem.
S predchadzajucimi partnermi si az tak nerozumela, takze ani nemali ziadnu snahu,
teraz alebo zvazime hymenotomiu, alebo sa budeme snazit sami, ako jej tiez radil lekar.

perlorodka

Nestresuj sa. Predejakulačná tekutina ešte nemusí obsahovať spermie, teda je to málo pravdepodobné. Sama o osebe je bez obsahu spermíí a tie sa tam môžu nachádzať iba, ak by ste prešli na druhé kolo a predtým by si sa neumyl a poriadne nevymočil. V takom prípade môže ostať kde tu nejaká zablúdená, inak nie. Veľa párov takto funguje, len si dávajú pozor a žena dlhé roky neotehotnie. Meškajúca menštruácia môže byť ozaj zo stresu, choroby... .

Inner

staci, ze sa do nej dostane ejakulat, vobec nemusis byt v nej hlboko. Nabuduce pouzite ochranu. Meskajuci menzes moze byt z hocicoho, zo stresu, z prechladnutia, niektorych liekov, atd. Ale nechapem, preco jej lekar v kuse pichal injekciu, mal vysetrit pricinu meskania a nie hned ju dopovat hormonmi. A v mladom veku su nepravidelnosti normalne...

tansa66

no technicky by to bolo celkom vtipné, tehotná panna :) Nemusíš sa ale báť, tehotná asi nie je. Množstvo párov spolu spáva bez akejkolvek ochrany a žena neotehotnie. A to čo ste mali sa v podstate ani nedá nazvať plnohodnotným sexom, keďže si sa nedostal ďalej ako za panenskú blanu.
Ak ale máš mať takýto stres z toho, tak do budúcna odporúčam robiť aj "rozťahovacie cvičenia" s ochranou.