je to nevera ???

Príspevok v téme: je to nevera ???
koralôčka

Prosim vas, aky je vas nazor na to, ze: mam priatela uz 2 roky, nieje to najruzovejsi vztah, no mam ho rada.. ALE, je tu jeden chlapec, ktory ma chce uz niekolko rokov, aj mi to stale dava najavo, no ja ho nechcem.,, mam ho rada ako dobreho kamarata a niekedy si aj piseme a on ma zacne tak trochu balit.. ja mu to samozrejme neopatujem, no lichoti mi to..neviem teraz ci je to nejaky druh nevery voci mojmu priatelovi tym, ze toho chlapca razne neodbijem.. (ktory si tiez mimochodom pise aj s inymi hoc nie tak casto).
dakujem...

koralôčka

dakujem :))
a ano inych by som hned odbila, ale od neho mi to nevadi.. neviem.. uz som si na zvykla, ked mi tolko lichoti uz asi 3 roky.. (ma 24 r.)
akoby sa mi to pacilo, mam ho rada (ale len ako kamarata) mozno sa mi paci to, ze ho akoby "natahujem".. ze ho neodbijem razne .. (on dobre vie ze maam niekoho)..
samozrejme ze keby bolo medzi mnou a frajerom vsetko OK a strasne super, tak by som to nedopustila.. mozno si to tym len takto kompenzujem..

ryšula

podľa mna to nevera nie je, ale ja byť tebou tak ho rázne odbijem, ved ani mne by sa nepáčilo, keby môjho drahého niektorá uhána, a on by proti tomu nezakročil