Skrátenie penisu

0vecka

ty cernosi v porne maju umele penisy.. ze nikomu nepride divne ze si ich drzia oboma rukami no preco asi??? no preto ze kebyze ho nedrzi tak padne na zem...

sweater

sipka tak vnesme troska rozumu do toho, ked je europsky priemer niekde okolo 15 cm plus-minus, tak my chces povedat ze cernosi maju normalna v pohode 35 cm+, nejako to nebastim, aj aziati sa hovori ze vo vseobecnosti maju mensie penisi a tiez to neni 1,5 centimetra, take megarozdieli to nebudu ani u africanov, pochybujem, ved to by miesto spodneho pradla mohli nosit rovno bermudy, a aj tak by im este od tial vykukal...

Kvety zla

ach zas si niekto meria vtaka od pupku...

www.huffingtonpost.com

k tomu panovi co ma 35 cm a najdlhsi penis na svete. tym sa mysli normalny funkcny penis. :) merany v stoporenom stave. :)

nehovorim ze nemozu existovat dlhsie exemplare ale v takych pripadoch je problem s erekciou. :) necudo ze sa tvoja frajerka stazuje, mily pipo123, ked tu erekciu asi ani nemas, co?

halooo

keby toto vlákno nebolo z tej istej IP ako bolo toto

www.zdravie.sk

možno by to aj niekto zobral vážne ;)

inač koľko máš rokov ? už máš občiansky ?

sweater

sak ja nehovorim ze by som chcel tych tvojich 40 cm :D to by bolo taky macek, len nejakych par malo cm, a myslim ze to ide chirurgicky skratit..