intrak

kvaki

ja riešim podobne, zatiaľ jedna alternatíva je - mám rada športovať s niekým - taký pingpong, alebo korčuľovanie. našla som inzerát, že baba hľadá niekoho na pinkanie, a o pár dní už sme sa stretli.
určite ešte také, že brigáda by som chcela...

sweater

sry lostik, ako to zase po sebe citam vyznieva to ako keby som sa navazal do teba :D a to som urcite nechcel, ospravedlnujem sa

lost

sweater
no to som myslel viacmenej zo srandy :)
no mam co robit, vzdy je co robit.. lenze keby sa mi chcelo :D nie som motivovany, a to je potom nemozne sa do niecoho dotlacit :)

ojka

heh, máš asi času na rozdávanie (: typujem, že odpoveď štýlu učiť sa a písať seminárky nechceš počuť :D
ale tak poupratovať tam, zacvičiť si, zabehať, isť sa len tak prejsť, s niekým na kofču, pizzu,.... ehm,...a keď sa ti to zdá nudné, tak šup na nejakú brigádu alebo hľadať si prácu (:
v akom meste sa to tak nudíš na tom intráku? (;

sweater

lost, ze by sa tu objavovalo az tolko zaujimavych tem ze by sa dal za zdravim opresediet cely den to asi nie, urcite ta posilka, plavka, kruzky, zury... to fakt myslis vazne ze nemas co robit? ja ked mam cas na intraku tak vzdy nieco najdem..

beskyd

my sme hravali stolny hokej, chodili do posilky, hrali sach, ucili sa, riesili zenske, niektori drtili na gitare pripadne hrali futbal... 4 ever MT!!