Ako to zistit?

Príspevok v téme: Ako to zistit?
uhlie

Chcel by som sa vas opytat, ako sa da zistit, ci priatelka nerobila v minulosti prostitutku. Vela mladych dievcat zo Slovenska si privyraba prostituciou v zahranici. Minule som cital clanok, ze dokonca percentualne je to najviac z celej Europy. Ako sa to teda da zistit? Spravaju sa taketo zeny nejak podozrivo> Su nadmerne ziarlive? Nikomu by sa predsa nepacilo , ak by jeho priatelka moralizovala o vernosti a pri tom otvarala svoju susuru kazdemu, kto ide okolo, no nie?

Inner

uhlie, ty sa zenam vyhybaj. Nie preto, ze by mali byt prostitutkami, ale usetri ich svojej podozrievavosti... ja by som takeho ako si ty v zivote nechcela... dovera ti nic nehovori?

mdmoon

Hovori sa, ze su to vlastne predsudky kvolim ktorim zaziva clovek najviac stresu.
Myslim ze riesis problem na nespravnom mieste, podla mna nieje pre teba najvecsim problemom to ci tvoja priatelka ma pohnutu minulost ale to co je pre teba v skutocnosti najdvolezitesie. To znamena ci je pre teba dvolezita jej minulost alebo to aka je v sucastnosti. Pretoze ak ludia naozaj chcu tak sa dokazu zmenit.Chcem povedat len tolko ze ak to robila tak s velkou pravdepodobnostou to nikdy nezistis ale bude ta to cely ten cas zozierat a nakoniec ti na tom skrachuje aj ten vztach. Naviac ak taka nebola tak ta to bude zozierat aj tak lebo nikdy si isty nebudes a je uplne jedno ako sa na to pozeras nakoniec na to doplatis ja tak len ty. Dajme tomu ze to jedneho dna zistis tak si budes hovorit aky si bol hlupak ze si s nou bol aj ked si si to myslel a ak nebola kurva tak aj tak na to doplatis lebo predsutky a pochybnosti ta budu zrat cely ten cas a nakoniec sa ti to zruti a bude to este mozno horsie pretoze si budes vraviet ze co ak predsa taka nebola. Jednoducho sa musis rozhodnut, co je pre teba dvolezitejsie ci je to jej minulost nech uz je akakolvek ale aj nemusi byt, alebo to aka teraz.
Pretoze pocit ze moja priatelka robila kurvu to urcite nepotesi ale istotu nebudes mat nikdy. Takze si naozaj treba uvedomit co naozaj chces. Ak je to jej minulost tak sa rovno s nou rozid hned a usetris si cely ten cas pretoze tak ci tak by vam to jedneho dna skrachovalo.
Good luck

SalinaTyrus

my otvarame šušuru kazdemu ??????
ale vazne je zaujimave ,ako sa muzi zaujimaju o nasu šu..ru ,nejdes najst zenu gynekologičku

podla mna urcite su chlapi krutejsi ,ako zeny pretoze kazdu ich neveru zvaluju na priatelku s tvrdenim ,ze mu nedava pocitovat jedinecnosti a ....bla ..bla..bla...........
tvojej priatelke skus doverovat a mozno casom sa ti nebude bat povedat o minulosti, no pokial ju budes obmedzovat ,vycitat a podobne bude cusat alebo skus najat uja Adriana Monka pretoze ako citam tuto temu ,mam pocit, ze tu pise sam ujo Monk
a aj ja som citala ,ze
muzi maju neveru v genoch ,tak kde je pravda su nevernejsi muzi ,ci zeny ?
netreba odpovedat ja to viem !!!!!

halooo

Už ste spolu dlho ? a keby to vedel každý naokolo, už by sa to donieslo aj k tebe nie ?
Mám jedného kamarát, ktorý toto tvrdil o jednej mojej kamarátke a jej frajerovi sa to snažil nanútiť tiež, len sa potom prišlo na to že vietor fúkal úplne od inokadiaľ ;)

uhlie

No ved o to prave ide. Bol by som nerad keby moja priatelka bola najvacsie ku.visko siroko-daleko a kazdy o tom vedel, len ja nie.

halooo

@ janekMY33

vraj aj to sa dá dnes poriešiť u lekára - myslím na nejakej súkromnej klinike plastickej chirurgie, dorobiť to čo už raz prasklo... ;) takže môžeš mať doma k.r.u pannu :)

t333

AdamKrt,
nie kazda k.rva musi mat nejaku pohlavnu chorobu.

podla mna to mozes zistit jedine beznymi rozhovormi s nou, a potom s jej kamosmi. spytas nieco jej a kontrolnymi otazkami si to -ak bude prilezitost-overis u jej kamosov. ale samozrejme nie stylom 'vysluch'. len tak medzi recou...
ak vsak bola v zahranici a bola tam sama bez nejakeho kontaktu s kamosmi, tak je to asi tazko zistitelne.

veronika1211

paranoja?
ak by bola, hadam by si to poznal na jej povahe a fyzickych castiach :) a kto to robil a vazi si sam seba (ak sa to nevylucuje), isto sa s tym neprizna a zistis to bud nahodne, alebo vobec.