Verim, ze sa s priatelom dame dokpy

Príspevok v téme: Verim, ze sa s priatelom dame dokpy
xtina1711

prečo stale verím že sa s priatelom dame dokopy a je už 6 dní po rozchode? ja si uvedomujem že je koniec ale neverím že sa neozve. stále čakam a verím že neni koniec:( ale ak sa neozýva tak prečo? vážne nič neciti? 4 roky su dosť na to že som bola jeho prvý vzťah a aj on moj. raz ma tiež nechal ale vrátil sa no po 3 mesiacoch:( aj teraz verím verím že neni šťastný a že ešte niečo citi:( dakujem za hlavne dobre príspevky tie ma udržia pri živote....

pau

AdamKrt: povedzme, ze je to moja zivotna filozofia :) jednoducho ked sa s tebou niekto uz druhy krat rozide, znamena to ze asi su tam dovody pre ktore ten vztah nefunguje.. neverim na veci ako "zmenit sa kvoli niekomu".. to je vsetko docasne. a nefungujuce vztahy su podla mna zbytocne, na co je to dobre? aby clovek nebol sam? nevravim ze je debil, jednoducho asi nie je clovek pre nu. a niekde sa urcite najde clovek, s ktorym budu stastni a nebudu sa musiet nasilu menit :) vo vesmire je rovnovaha :)

Deee

skus sa trosku rozhladiet po svete a neupinat sa len na jedneho cloveka, mozno sa vrati a mozno nie, ale mozno mas este na nieco lepsie ako je on, 4 roky su dost, mozno si to skutocne uvedomi, ale ak by sa vratil, vas dalsi spolocny zivot bude mozny len ak sa porozpravate a urobite niektore zasadne zmeny, takto po starom by sa to opat rozpadlo...

drabina

ty vobec nie si pripravena na vztah. dokazom je to, ze chces len pozitivne vyjadrenia. lenze zivot je o niecom inom draha. ak sa nedokazes popasovat aj s jeho negativnejsou strankou, stratis sa v nom. a taketo labilne baby veru neidu u chlapcov na dracku.
viem ze sa ohradis voci mojmu prispevku, nakolko som ti nepotahovala pod nosom medovy motuzik, ale uz konecne dospej a postav sa na vlastne nohy.

AdamKrt

pau:

kde beries istotu, ze dojde lepsi ? Chlap mohol mat na to velmi dobry dovod... Som v rovnakej situacii, rozisiel som sa s priatelkou na moj podnet. Ona dufa, ze sa vratim, angazuje sa, ale ja nechcem a beriem to ako definitivum. Ublizila mi a nie raz. Preslo dlhe obdobie, kedy urobila niekolko nepeknych skutkov a stale si ich este ospravedlnovala. Nestacilo, ze jej clovek prepacil a napravila by sa, ona musela aj napriek 1000 upozorneniam si robit po svojom... Ale kazdy strom, ked uz sa nema kam ohnut, tak sa polame.
---------
Myslim, ze ak zalezi niekomu na vztahu, to este nestaci. Musi zalezat OBOM... Niekedy su skutocnosti, ktore su pricinou rozchodu, ktore sa daju ovplyvnit a napravit. Chyby, ktore clovek urobil. Spravanie, ktore moze zmenit. Niekde som cital jednu mudru myslienku: Ak chces zmenit svet, zmen seba.

Mozno pomoze si uvedomit, kde clovek robil chyby a napravit ich. Ale i tak, nemusi to vsetko este nic znamenat pre druheho, ak tam doslo k niecomu, co sam uz prekonat nemoze a v buducnosti by mu to vadilo. Niekedy sa dzban jednoducho rozbije tak, ze ho uz neni mozne zlepit.... Potom je najlepsie - zabudnut a pohnut sa vpred.

pau

6 dni po rozchode nie je nic, hlavne po 4 rokoch, este si pockas kym to preboli.. ale ja nie som zastanca "dalsich pokusov" po rozchode.. pre nieco sa ti dvaja predsa rozisli, pre nieco si nesedia.. nenechaj sebou zametat.. pride lepsi, ktory nebude mat potrebu si nieco dokazovat a nechavat ta a zas sa k tebe vraciat. fakt. :)