Klepem sa od strachu..

Príspevok v téme: Klepem sa od strachu..
erika23

prosim pomozte mi cela sa klepem mam velky strach vcera vecer som som chcela ist domov z BA do BB bola uz tma ako idem na vlakovu stanicu niekto ma od zadu pichol asi injekcia v zápätí som len pocítila točenie hlavy a prebudila som sa ráno vo vajnoroch pri záhradkach mala som len pri sebe odkaz napisany ze ak pojdem na policiu ze bude to moj koniec rychlo som utekala do ruzinova kde mame este 3 spolocne prenajatý byt som tu sama baby uz isli domov na vikend ja sa tu cela klepem neviem co mam robit rodicom to ani nepoviem hlavne mama je chora na srdce ja neviem co mam robit... chcem ist domov ale mam strach ist aj z bytu ledva som prisla sem cela spinava este k tomu prosim co mam robit ?

psychpor

Ahoj. Prosim, napis na psychologicka.poradna@yahoo.com. Preberieme si krok po kroku co sa stalo, co si pamatas a co nie. Mozme ti odporucit diskretnych lekarov, vieme ako postupovat. Prosim napis, pomozeme ti.

lenca45

Ak si vymyslas, maj na pamati, ze komukolvek z nas moze napadnut, aby to presetrila policia, najdu Ta cez IP. A za sirenie poplasnej spravy pojdes do basy ty a nie on. Ak sa Ti to naozaj stalo, chod na policiu, ak teda mas kusok rozumu... pretoze pisat o tom na fore, ked mas min. 3 kamosky z bytu, sa mi zda divne... asi Ti pichol nieco proti normalnej sudnosti...

Evžo

Preboha,už by si mala volať dávno políciu a záchranku veď prídu k tebe a si v bezpečí!Všetko sa spraví na mieste-ošetria ,spraví sa výsluch popr zoberú Ťa do nemocnice.Čím skôr sa páchateľ udá tým sú čerstvejšie stopy pre políciu.Neni o čom a hlavne netreba sa zľaknúť.Ak je vôbec táto historka pravdivá!!!

venturini0

Jej sa mohlo, ale toto je vymyslené. Už som našla správu o tej olympioničke, táto téma sa veľmi inšpirovala jej príbehom :)) www.pluska.sk