Problemy s travenim

Príspevok v téme: Problemy s travenim
punk_zero

Zdravim,..

uz 6. mesiac beriem aknenormin (roacuttane). Dobral som 120mg/kg. Posledny mesiac mam problemy s travenim. Niekedy ma aj boli ked si nahmatam nejake organy v bruchu. Niekedy zaludok, creva, pecen. Kedy ako. Napr. teraz pri vypiti tepleho caju, ma na druhy den bolel zaludok. Mal som v ustach kyslo. + aj zaludok ma bolel. Asi ho mam prekysliceny co? Dalej stolicu mam cudnu,.. posledne dve mesiace brani toho aknenorminu som ju mal stale inu. Raz ciernu, potom hndu, raz tazku (potopila sa az na dno) raz lahku (plavala na hladine), potom v poslednom case mam taku divnu (vobec nieje pevna, akoby sucha bola)
Zacal som brat uz druhy den aj probiotika lebo som cital, ze pri brani aknenorminu je dobre aj probiotika.
Bol som za obvodnou na odber krvi. Spravi mi testy na pecen, cholesterol, cukor, a aj helikobaktera. A potom s vysledkami ma posle na gastro.

No cital som, ze je dobre pit aj kokosovy olej. 3 lycicky denne. Kedze teraz o 3 dni uz koncim s aknenorminom, tak by som siel na ten kokosovy olej. Chcem si aj detoxikovat creva. Poradite ako to mozem spravit? CO by som mal jest a co nie ked si chcem precistit organy.

V minulosti som jedol vela sladkeho, teraz uz vobec nejem cokoladu a obmedzujem aj ine sladkosti. Obcas si dam aj med.

Vopred ďakujem

PS: na Váš mail som narazil na stranke www.zdravie.sk

janka7519

ja som brala vseobecne na imunitu a hlavne na zaludok, REISHI od Medicum sk, certifikovane z UK, maju velky zaber, cinania to beru pravidelne pozrite na www.medicum.sk
PRAVIDELNÁ KONZUMÁCIA REISHI:

- má priaznivý vplyv na červené krvinky, zlepšuje cirkuláciu krvi
- znižuje hladinu cholesterolu a triglyceridov v krvi
- koriguje niektoré srdcové arytmie spôsobené stresom
- zvyšuje okysličenie srdcového svalu
- stimuluje imunitný systém, pôsobí antibakteriálne, antivírusovo
- upravuje krvný tlak
- omladzuje pečeňové bunky a obnovuje jej dôležité funkcie
- upravuje vylučovanie žalúdočnej kyseliny a tým pôsobí ako prevencia pri vredoch
- upravuje stolicu, pomáha pri zápche a syndróme podráždeného čreva
- tlmí zápalové prejavy, tlmí alergie a posilňuje imunitný systém
- pomáha napraviť regulatórne funkcie obličiek
- znižuje úroveň cukru v krvi a má priaznivý vplyv na zdravie prostaty
- pomáha mierniť alergie s rôznymi príznakmi
- podporný prostriedok pri liečbe rakoviny, chronickej bronchitíde, astme,
- kardiovaskulárnych ochoreniach, hypertenzii
- predlžuje život

Trávenie a vylučovanie
Pravidelná užívanie REISHI upravuje vylučovanie žalúdočnej kyseliny a tým pôsobí ako prevencia pri vredoch, upravuje stolicu, pomáha pri zápche a syndróme podráždeného čreva.

tomas.zucha

Na detoxikáciu čriev určite zmes ktorá sa volá Triphala, upozorňujem že nejde o žiadne tabletky alebo niečo také, sú to 3 rastliny pomleté ktoré sa používajú už hodne dlho v ajurvedskej medicine viac info o užívaní a pod tu detoxikacnakura.sk
ja som tým tiež prešiel ale je nutné triphalu užívať dlhodobo, minimálne 3 mesiace,

lucitka

Dobry den. Mohol by mi niekto poradit kolko betainu hcl mam brat pri kazdom jedle, ako dlho ked mam uplny nedostatok kyseliny v zaludku? Ako zistim, ze uz sa mi obnovila vlastna tvorba? Mam velke zdr.problemy a asi je to sposobene aj tym. Dakujem.

dunajovec

Zdravím všetkých,v piatok 30.11.2012 som absolvoval takzvanu diagnostiku ,z toho čo mi bolo povedané som bol zhrozeny vraj mam cele telo zanesené a najhoršie je na tom pečen a ladviny ,ano priznavam moc som doteraz nepil ale potom piatku sa to zmení. bol to sice MUDR,ale špecialista na všetko teda dufam ,ani som mu nič nemusel hovoriť a všetko sam povedal.Mamcelý týžden jest surovu postruhanu mrkvu a nasadil mi iba prirodne lieky vraj sa musim cely prečisťit. nema stým niekto skusenosti ak ano prosim poradte mi vdaka

petruska2777

Zanesený tráviaci trakt má za príčinu ostanté príznaky a ťažkosti....treba sa najprv detoxikovať to je základ a pridať dostačujúci pitný režim... ak máte záujem o viac informácii som k dispozícii na pgabova@gmail.com...
Dcérka po užívaní množstva liekov mala problémy s trávením...nasadili sme výživu na úrovni bunky...ale tú nedostať v lekárni...Napíšte poradím...A hlavne treba to riešiť komplexne, nie iba časť...

marcelsvk

aj ja odporúčam acai a aleo veru a colostrum.Odporucam,vlastna skusenost.
Pre viac info ma kontaktujte na marcelpiontek@gmail.com

punk_zero

okey, ja na gastre som uz bol. Konecne dostanem utorok mliecny kefir. Lebo ja som mlieko vobec nepil. Bielkoviny mi treba dodat a kefir je vlastne najlepsia moznost. Znici mi bakterie zle + doda aj bielkoviny. A kedze neobsahuje laktozu, tak je to aj najzdravsie.

Este si vycistim tie creva klystirom. Ked budu zanesene skodlivinami. Potom by som mal normalne pribrat konecne a mozem zacat aj posilovat

sardinkova

punk_zero, sa mi zda ze ty sa strasne sledujes. ked mas problem chod k lekarovi, tu ti nikto aj tak neporadi tak, aby si sa na to mohol spolahnut. mal by si sa dat vysetrit. lekar uz zisti co s tebou je. mozno ti povie, ze si hypochonder a mas sa radsej venovat niecomu zabavnejsiemu ako sledovat od rana do vecera svoj organizmus.

punk_zero

DObry den :)

Ja z 62 na 56.8 schudol. Co to moze byt. Moje BMI je 20 pri vyske 169 cm a.vahe 56,8. Bral som 6 mes. aknenorminn. Posledne 2 mes. som tak zacal chudnut potom co uz nejem cukor a hlavne sladkosti. Jem uz vela zeleniny, na obed a veceru hlavne. Jem aj kur. biele emso, ryzu a zemiaky. Aknenormin som uz dobral. Z gastra vysledky pridu az 5.3.2011 robili mi fibroskopiu a endoskopiu zobrali 5 vyterovzo zaludka. No som zvedavy aj na vysledky intolerancie potravin a ci nemam aj alergiu na nieco.

Spravim si grgaci test so sodou bikarbonou ci mam dostatok zaludonej kyseliny. Sodu musim kupit z lekarni, lebo takato soda je na hovno asi. Kedze mam kyslo v ustach a zaludok ma boli akoby mi to netravilo. Ubudlo mi aj so svalstva. Mam chudsie ruky. Je to ta kyselina HCL? Chyba mi ze?

V utorok mi ma dojst mliecny kefir - zacnem ho uzivat denne. (20dni konzumacia a 10 dni pauza), spravim si aj klystir, pojdem do zdravot. potrieb a kupim si irigator. Klystir si spravim s vodou a s kus kefirom. Ked sa mi stav zacne zlepsovat, tak budem robit aj urinoterapiu. Teraz jem 2-3x denne kokosovy olej, Triphala, lanove semienka rozomeliem na ranajky.
Podla Vas by som mohol potom naspet sa vratit do normalu? Ked budem ten kefir mliecny uzivat. Ten kefir uzivaju najme kulturisti niektori, ze je to omnoho lepsie ako mlieko, kedze kefir uz neobsahuje laktozu kedze tieto hubicky ju pohltia.

Ja mlieko vobec nepijem. Mozno je to aj tym, ze prijimam malo bielkovin ze? Ale nieco to musi byt aj s tou zaludocnou kyselinou HCL

Stvrtok dojde aj betain HCL, cize spravim test aj s nim, ohladom tej kyseliny. Ako dlho sa musi ten Betain uzivat?Viem ze mozem po case to aj znizovat, ale neviem po ako mcase. CI mesiac alebo viac. Ako to zistim? Pocitim nejaku bolest alebo ako?

Inac ked budem dalej chudnut tak by som nemal cakat do 5.3. 2011 a mal by som ist na gastro,..

Poradte prosim