internetove poblaznenie

Príspevok v téme: internetove poblaznenie
timeeea

Bol prvý deň v roku.Po silvestrovskej noci som sa potrebovala odreagovať a oddýchnuť,tak som skočila na nemnovanný chat..Ozval sa mi jeden 22-ročný chalan pol sr vzdialeny(žiadna trápna otázka na začiatku "ako sa máš" a pod.nebola, preto ma zaujal a hneď som odpísala)...odvtedy som si s ním mesiac a niečo skoro vkuse každý deň chatovala..ako veľa ludí začne s konevrzáciami typu"čo by sme robili ak by sme sa stretli" ani u nás to nebolo iné,len tam začalo niečo byť take,čo nás strašne spájalo a aj napriek tej diaľke bolo cítiť že sme sa na seba upútali niečim silnejším ako sme boli my..(vživote som nič také nezažila) vždy to bol on kto mi písal prvý,aj čislo si vypýtal,aby to bolo osobnejšie(len som mu zakazala volat)..tak sme si prezvanali vzdy ked sme si na seba spomenuli...a zrazu raz sme sa nejako míňali na nete až mi napísal "prepáč ako som sa k tebe správal"(samozrejme som o ničom nevedela ale ok lebo nič nespravil) a zacal sa spravat ako keby mu preplo(mala som pocit ze by aj z mosta skocil keby mohol uplne bol iny)som mu napisala,že sa chcem stretnúť a on nato že momentálne to nejde..a ja"si ruším stranku" a on že mam prestať a nič nerušiť a že chce aby sme sa naďalej o ničom rozprávali a že nič neriešili a nechali tomu voľný priebeh..a ja že si tu stranku nerusim koli nemu ale ze ked chce tak sa mozme rozpravat inde a on ze" mam si zalozit fb a ja ze ci si on nemoze zalozit skype a napisala som mu moj skype a este povedala ze nech sa neboji ze mu nebudem volat..a on ze nerad vola (nechapem potom naco si pytal cislo?) tak som odisla..odvtedy ani nenapisal ani neprezvonil NIC akokeby som ani neexistovala..myslite že ked ma moj skype a t.c. sa uz neozve? viem jedine to ze ma mal rad..a mi povedal ze posledne roky sa snazi nic necitit lebo sa vela krat sklamal..dokelu ked ja som si ho strasne oblubila az to nieje normalne za mesiac na nete..si uz pripadam ja ako sibnuta..

akodalej

caute, ja mam trosku podobny ,,problem,,. S mojim kamaratom sa pozname celkom cca 3 roky. Spoznali sme sa na nete, pisali sme si o vselicom rozumeli sme si, boli sme s rovnakeho mesta, chodili sme spolu busom do skoly. Casom to akosi utichlo. Ale asi tak pred pol rokom sme si zase zacali pisat, po case sme sa aj stretavali, vyzeralo to ako keby sme spolu chodili, ale v podstate sme sa o tom nikdy nerozpravali, ani ako to jeden druhy berieme, mne to robi mensi problem sa o takych veciach rozpravat, a myslim ze aj jemu. No ale potom sme sa akosi prestali stretavat, uz vyse mesiac aj dva sme sa nevideli, chvilu sme si ani nepisali, ale boli sme v kontakte. A teraz asi pred tyzdnom sme zase obnovili nase caste pisanie si o vselicom, ,,flirtovanie,, aj a tak. Ale stve ma to ze neviem na com som.mozno si mysli ze ked sa ho nic ohladom vztahu nepytam, tak nemam nejaky zaujem. chlapi to ste vazne taky ze vam treba vsetko polopate dat ukazat pred nosom? nic vas nenapadne? co mam robit prosim? som z toho zufala pomaly, a mam ho rada. dakujem za precitanie, a rady.

mina789

podla mna si sa do toho az moc zamotala...neber to az tak vazne, ani nevies aky je ten clovek v skutocnosti...ako podla mna to nie je az taka tragedia, ze si mu dala tel.cislo (aj ked ja by som to asi neurobila:D)pokial je pre teba az taky vynimocny:)ale uz len to, ze NERAD VOLA, tak asi je hanblivy a vies si predstavit ze by ste sa nazivo stretli? mozno je to pekne, ze sa prezvanate a je tam ten pocit, ze na seba myslite, ale ono to nie je az tak skutocne ako to vyzera... ako jasne pis si s nim, ved je super mat kamosa cez net a tak, ale neupinaj sa nanho tak..ked sa uz neozval, no tak sa neozval...radsej sa sustred na skutocnych:)

jajka001_

k teme: akosi ste si neporozumeli, mozno ma nejake problemy a z toho depku, nechce ta obtazovat, mozno si myslel ze ta niecim urazil a preto ta nechce otravovat, napis mu, ako sa ma, ak ste si tak dobre rozumeli,nevidim dovod preco by ti neodpisal.

xy:)

asdsad :)))))) presne tak :) ale ved preboha vsetci vieme od 5 rokov, ze cudzim sa neda verit, lebo sa z neho kludne moze vyklut barsaky uchylak. a cloveka cez net a telefon nepoznas, aj ked samu seba presviedcas ze ano, nie je to tak. zdravy rozum, zdravy rozum a vsetko bude ok.

beskyd

soffa, tak uz viem, to preto mi kazda da cislo lebo vzdy je zdaleka a nie je teda predpoklad ze by som si cislo pytal za ucelom kradnutia alebo vrazdenia:)

soffa

a ja zas nehadzem vsetkych do jedneho vreca;-),ale je to vzdy riziko,lebo vela ludi priklesluje o sebe veci,ktore nie su pravdive.je to vzdy riziko dat cislo mobilu cudzej osobe.ved sami citate na nete spravy,ze tu zabili,tamtu okradli(nehovorim ze vzdy za to moze net,ale riziko je vacsie,lebo clovek sa skryva za niekoho ineho,ako v skutocnosti je)