Sloboda vo vztahu

Príspevok v téme: Sloboda vo vztahu
maciatko 22

sloboda vo vztahu. co si pod tymto pojmom predstavujete? len chcem vediet nzory lebo si myslim ze niekedy od partnera vyzadujem vela veci a nedavam mu slobodu ale na druhej strane mam niekedy pocit ze ma slobody az az....
ako davate slobodu vasmu partnerovi/partnerke?
nekontrolujete ich nevolate im je vam jedno kde su?....ako to mam chapat diky

Tori33

Aku slobodu davam partnerovi? Ja mu nedavam slobodu. On nie je moje vlastnictvo, aby som mu mala davat slobodu ako psovi ze ho pustim z voditka. Sme dvaja slobodni ludia, medzi ktorymi je silny citovy vztah. Samozrejme, ze si davame vediet kde sme, ci sme v poriadku. Ale aby som mu nieco zakazala? To je chore. Musi byt dovera. Obaja vieme co chceme a co nechceme. Chceme byt s tym druhym, ale zaroven samozrejme byt s priatelmi a mat aj cas pre seba. Ja od priatela vyzadujem len jedine, aby bol vzdy uprimny. To iste robim aj ja. Ale u kazdeho je to ine. Mam znamych, ktori si zakazuju niektore veci. Napriklad sa musi jeden z nich pytat druheho, ci MOZE ist s kamaratmi von. To mi pripada chore... Ludia by spolu mali byt preto, ze sa spolu citia dobre a chcu spolu stravit zivot a nie preto, aby sa mali komu prosikat co mozu a co nie. To je moj nazor.

jajka001_

zavisi aky mate vztah. my si volame stale, davame na seba pozor, sme radi spolu, takze nam nema preco vadit ak ten druhy zavola. potrebujem vediet kde je, co robi, s kym je, aby som sa nemusela o neho bat. to ze niekoho kontrolujes kvoli ziarlivost nic nevyriesis, ak ta bude chciet podviest, tak ta podvedie. je dobre dat vediet ze ti na nom zalezi ale hystericke sceny nema nikto rad. najma ak su bezdovodne.

Ve

sloboda je priestor pre seba samého....

je to individuálne, niekto potrebuje viac priestoru, niekto menej

nikdy by som nezakázala priateľovi hokej, ktorý ide hrať dvakrát do týždňa

niekedy ide ku rodičom večer, som šťastná, že je rodinný typ, v tomto sme rovnakí

ked nie sme spolu, nebývame spolu, napíšeme si sms, alebo miestami skajp

maciatko 22

a este ma zaujima to ako casto byvate spolu. myslim ked mate taky vztah ze nebyvate spolu v jednej domacnosti. ci si volavate pisete cez internet a ako casto sa vidite do tyzdna napr

soffa

jasne ze clovek sa boji o milovanu osobu,aj my ked sa dohodneme a dlho nechodi a neozve sa tak sa bojim.a niekedy mu zavolam.neznasam hlavne ak ide niekde na aute,v dnesnej dobe nevies ci clovek niekam dorazi,hlavne ak citas tie nestastie na cestach.

maciatko 22

my sme spolu 3 roky. no moj chodiveva na piva s kamosmi raz za tyzden na pansku jazdu ( co viem co tam robia takze mi to nevadi) a inak je tiez doma....len napriklad ked ide niekam (co mi aj povie kam ide) tak ked dlho nechodi tak mu mam chut zavolat ale tiez nezavolam aby si nemyslel ze ho kontrolujem...tiez poznam jeho kamaratov z ktorych mne osobne vadi jeden....a mierne sa bojim aby ho ,,nevtiahol" do svojho stylu zivota ale tak frajerovi verim a dufam v to ze on tak nechce dopadnut.