spodne pradlo

zenska

ja aj moj partner si menime pradlo kazdy den a samozrejme aj sprchujeme sa.ked je on vonavy a ma dobru muzsku vonu na sebe aj ma to viac drazdi.

007

To bol správny dotaz,len Marián sa neako nezapája tak možno chcel/možno z nudy/vytvoriť neaký nový príspevok a čítať naše hygienické zásady.?!

maruska246

ja osobne si myslim ze ak sa clovek neumyva moze si menit spodne pradlo aj kazdych 10 min a hned bude smradlave a spinave...takze otazka namieste by bola ako casto sa umyvat-kazdy den! Darmo si kazdy den vymenis bielizen ked tam budes mat olomoucke syrecky..takze ked sme pritom co je hygienickejsie podla mna ked si oblecies tu istu bielizen na ciste telo ako cistu bielizen na olom.syry. ale normalni ludia si obliekaju cistu bielizen na ciste telo mimimalne raz za 2 dni.co vy na to?

007

No konečne jedna normálnejšia odpoveď.Marian:Ja si myslím/bez diskusie/každý deň a v lete je u mňa normálka aj že aj 2 krát.Tak asi takto

july

sak kazdy den nie.. sak seres, scis a vsetko mozne.. sak hadam by si ich nechcel mat mesiac by si umrel z toho smradu :)

dunan

Je to viacmenej nemile ako ste vsetci reagovali, ked marian sa chcel spytat na nieco, co je podla neho dolezite, a vy vsetci ste na nho zautocili a vysmiali ho. Je to smutne. a este ste skoro vsetci nechutni. Marian, odpoved bielizen menis denne, max den a pol. pekny den vsetci.

vierka_44

to sa fakt pytas vazne alebo sa len nudis a vypisujes blbosti sak to je jasne ze kazdy den a ako casto by si chcel?!