Telove mlieka

ninuocka

na citlivú pokožku, atopickú pokožku či kožu náchylnu k ekzému je perfektným hydratačným mliekom uriage xemose...je ale prolem kupit ho v beznych lekarnach...ja si ho objednavam z notino.sk spolu s uriage deodorantom a zvyskom kozmetiky ;)

Sisi135

Aj ja mám problém s pokožkou. Vyskúšala som kopu telových mliek - drahé, kvalitné značky aj tie obyčajné a jediné osvedčené je pre mňa čo sa týka tela kozmetika bioderma. Po iných telových mliekach som mala malé bodočky po rukách červenšie a pokožku trochu podráždenú, jedine bioderma ju ukľudňuje. K tomu používam aj sprchový šampón bioderma - síce to je trochu vyššia investícia, ale oplatí sa

lochness

balea s ureou je super, mne sa ta vona praveze paci, taka zvlastna sladka :) a mne robi dobre na pokozku, hlavne na ramenach, tam mam take malinke cervene vyrazky vsade, su sice male a nezapaluju sa ale je ich milion a vidno to dost... tak to mi to baleacke mlieko celkom dobre zneviditelnuje a zjemnuje :)) a podobny efekt maju aj detske oleje johnson, nanasaju sa na mokru pokozku, krasne vonaju a pekne zjemnuju :)

romana0210

Lady s JOY - jemné,krásne vonia. ROSE, Regina FLoris s Q10 / všetko z shopu naturals /. Alebo telový olivový krém je ho 300 ml za cca 6-7 Eur, bez parabénov s veľmi príjemnou vôňou. Majú nechtíkové aj hroznové telové maslo - mastné..

cinni

nivea-spevnujuci pre extra suchu pokozku, zboznujem :)) dobry bol aj spevnujuci od dermacolu,ale to bol tusim telovy balzam, fajnucky:)

celkovo mam najradsej kremy od nivei, aj ked inu kozmetiku maju strasne o nicom, hlavne sampony..fuj

simka111

Ja pouzivam od Balei telovy krem na suchu pokozku s ureou..je velmi dobry,trocha mi vadi vona ale ja sa z nim natieram hlavne na noc.. ale tiez by som chcela nejaky po ktorom sa mi nebudu robit vyrazky na dekolte,ramenach a chrbte..rozmyslala som nad nejakym detskym kremom napr. Johnsons baby... :D :D keby s nejakym takym kremom mal niekto skusenosť nech da vediet :D

soffa

ja pouzivam tie nove od nivey-fialovy smooth milk to je na suchu pokozku s bambuckym maslom a teraz novinku taky biely HAPPY TIME na normalnu az suchu pokozku-ten krasne vonia.je tiez z bambuckeho masla s mliecnymi proteinmi..