Vyčerpanosť, únava, psychika, oslabená imunita..?

Príspevok v téme: Vyčerpanosť, únava, psychika, oslabená imunita..?
kika-

Chcem sa spýtať,či ste sa cítíli už niekto tak čudne..V noci ked sa zobudím obleje ma pot v tom momente ako sa len pohnem v posteli.Minulý týžden som bola chorá,brala som antibiotikum,no únava,potenie všetko zastalo.Ešte sa aj zosilnilo.Cítim sa malátna z nutra sa chvejem obleje ma pot aj cez den,väčšinou sa cítim ako by som nebola schopná fungovať ako predtým.Ked cítim to chvenie normálne je mi do plaču.Do večera to prejde večer som tak ako v norme.Aj som ešte čítala ked som poslala deti spať. No ráno ako som vstala znovu.nie a nie sa dostať sa z toho.minulý týžden ako som bola chorá poctivo som lenošila aj spala aj ležala,deti tiež nemali školu tak ma nikam nesurilo.Mala som zapálené hrdlo,priedušky a kašeľ.Teplotu tak eln pol dna do 38,5,ale odvtedy to ide dolu so mnou.Možno niekto povie je to počasie ako sa oteplilo. No hej ale natoľko nemalo by to spraviť ťažkosti.ani to nemôžem tvrdiť že depresia,že by som nemala záujem o nič,len som slabá,potom vystrašená a nevládzem len horko tažko.Rozmýšľala som že pôjdem znovu ku obovdnému ale iste povie ešte nie som fit.No ale takot sa nedá existovať.Hormony ženské tiež tak silno že by vyparádili?Nejaké rady,vysvetlenia z vlastných skuseností?

kika-

Stanley H napíš na Ditke131@azet.sk Ináč večer som zavolala svoje gynoške,je super žena dá sa s nou porozprávať.Zatiaľ sme o hormonálnych prípravkoch neuvažovali ale teraz hovorí,možno by bolo dobré na tri mesiace niečo vyskušať a ked sa neuľaví tak ísť na iné vyšetrenia ale možno že bude to s tou menopauzou.Píš ked môžeš každu radu privítam.

StanleyH

Cau Kika, no rozmyslal som nad tym. Nahodou bolest v hrudi nemas? kopec priznakov nahromade. Si prave v obdobi ked prestava zense telo bych chranene hormonom proti infarktu, ale to je len info a nie konstatovanie. Antibiotika ti znicili imunitu 100%. velke vykyvy pocasia urcite nepridaju, moja rada .. posilnit imunitu fukoidanom a OMEGA3, urcite by som stabilizoval tlak ak sa rozkolisal, ak vravis ze si to neprechodila. Spominam tu viacero produktov naraz. Na psychiku tiez mam nieco( specialne na menopauzu), nechaj mi mail na teba, poslem ti kompletne info

dsadas78979

Mozu to byt priznaky boreliozy, ak ta niekedy ustipol kliest tak je velmi pravdepodobne ze si ju dostala. Alebo problemy so stitnou zlazou. Tazka otazka, taketo struhe informacie skoro nic nepovedia.

kika-

Dakujem za príspevky,až tak preperacovaná asi nie som.Tie príznaky že ma obleje pot boli už od polovice januára ale boli aj inokedy som to pripísala k môjmu veku,pomali ale iste sa blíži prechod.No ale tá vyčerpanost nervôzita a ostatné..Obvodáka máme tu každý druhý den na dedine no dneska som neišla bude tu až v stredu.Krv každý týžden len raz berú.Uvidím čo bude do stredy.Moc nemakám len somčakal dneska bude príjemne sa poprechádzať sa vonku,nazbierať sily ale nie je to tak..a som už vystrašená.Nezvykla som ja byť taká od choroby,prechladnutia.Nejaký liek troška odpočinku a bolo po chorobe.Privítam aj dalšie názory.

joni_

vravis ze to zacalo az po tej chripke? zrejme to este nebude doliecene, nedaj sa ale odbit obvodakom len tak, nech ti zoberie krv ci nemas v tele stale nejaky zapal, mozno tie atb to nevyliecili uplne