tak to som zvedava co mi poradite na toto /napisete

Príspevok v téme: tak to som zvedava co mi poradite na toto /napisete
zvedavaa

Uz cca mesiac, ak nie aj viac, nie moc pravidelne, ale casto sa v noci zobudzam a len tak odveci zacnem mykat castou tela, pricom si to ani neuvedomujem. Najprv sa mi zacali same stiskat dlane, potom som striedavo otvarala a zatvarala dlane, neskor aj noha, a vcera vnoci som sa zobudila opat a usta sa mi otvarali a zatvarali. naozaj fakt a nechapala som preco. Vobec som to nevedfela ovplyvnit, po par sekundach to preslo, ked som si danu cast tela chytila druhou rukou, alebo skusala nehybat tou castou tela. Mam s tym ist k neurologovi ci ako?

Jo a ete toto. Asi sa vam to bude zdat dost vtipne a polovica mi neuverite, ale mam pocit ze zacinam verit v nieco nadprirodzene. V skole sa o tom stale rozpravame, nejake zočí a neviem co vsetko este a vsetci tomu veria. Minule zivoty, psychotronicky atd.... Rozpravaju nam o tom aj priofesori, spoluiacky rozpravaju zazitky, ze ked im nekto umrel nemohli spat a tak isli k nwm komu a ten im poradil napr ze zrkadlo pod postel a ich to naozaj preslo. Co si mam o tom myslet? Uz fakt neveim :D --------> psychiater??? :D :D :D

RNG

zasklby a mimovolne pohyby su casto vysledkom nedostataku neurotransmiteru GABA v mozgu
Niekedy su to nedostatky mineralov, ale to sa skor prejavuje krcom nie pohybom(tetania)
Pocit dusenia je najma pri hyperventilacnej tetanii

nicooo

ahoj neviem či myslíš to presne čo ja... alebo či myslím to isté čo ty :D ale aj mne sa čosi podhobné stávalo že so sa zobudila zo sna a nevedela som sa zase pohnúť............ ako keby som bola celá prilahnutá niečím ťažkým nikedy som nemohla dýchať lapala som po vzduchu ale nemohla som sa ani pohnúť.. až nakoniec som sa nedodýchala a zase som upadla do spánku.. neskôr som sa dozvedela že je to normálne.. že sa to stáva vtedy ak je v tele nedostatok nejakého hormónu ... a tak sa telo prebudú ale je stále ochromené aby napr. ked snívame aby sme naozaj nebehali alebo nevraždili :D alebo neviem čo... možno to je na tebe má iný účinok... ale uričte zájdi za doktorkou...

Majocka_3

ja mám toto isté inak hocikedy sa zobudím na to že mam otvorené ústa a vydávam zvuky haha alebo ma ztrhne ako zo zlého sna ale sa mi nič nesníva som asi psycho.

elsa5.5

zvedavaa,no aspoň psycholog by nebol od veci aj neurolog,ale najprv obvodnej,,možno aj trpíš nejakými predstavami,vsugerovala si si niečo do hlavy.