Akné a mlieko

Príspevok v téme: Akné a mlieko
Ettel

Už dlho trpím akné, z rôznych zdrojov overených aj neoverených, som sa dočítala, že toto ochorenie môže mať súvislosť s konzumáciou mlieka, v dôsledku hormónov, ktoré obsahuje, no milujem všetky mliečne produkty a tvoria aj hlavnú súčasť môjho jedálnička, preto by som chcela vedieť, či niekto nemá skúsenosť s touto teóriou, či po tom ako prestal konzumovať mlieko a mliečne produkty sa stav jeho akné zlepšil.

fiieaprf

Tabletky na akné - derminax.lv Dnes uplynú 2 mesiace od začiatku mojej liečby a účinky sú naozaj uspokojivé. Zmizli aj tie hrozné vyrážky. Veľmi odporúčam.

Maruska9

Dobry den prajem,

vedeli by ste mi poradit, ci je vhodne nahradit kravske mlieko sojovym?
Nepijem vela mlieka, len trosku do kavy.. a bez mlieka mi ta kava nechuti :( koli akne by so msa chcela vzdat mliecnych vyrobkov.. len neviem ako je to s tymto sojovym ..
Dakujem pekne za odpoved.

simka111

Ja jem len jogurty, acidka,tvaroh.. mlieku, smotane a syrom sa snažím vyhýbať, no nedá sa to vždy.. ale na druhej strane to veľmi pomáha :)

Vacko

Tiez som sa o tom docital, ale spociatku som tomu velmi neveril no napriek tomu som to vyskusal. Na moje prekvapenie som zistil, ze vyradenim mliecnych vyrobkov sa mi skutocne vyrazne znizila tvorba akne a uz po prvom tyzdni som zaznamenal velmi pozitivne vysledky. Ozaj odporucam vyskusat.

Sisi135

Ettel: Ja som práveže začala jesť viac mliečnych výrobkov (najmä kyslomliečnych) a akné zmizlo, ale asi to bude individuálne, skús si čo ti najviac zapasuje

komovaa

Mlieko a mliečne výrobky Vám neodporúčam a úpravu stavy pri akné nájdeta na
www.optimalna-vyziva.meu.zoznam.sk
Ak chcete toto ochorenie odstrániť úplne tak by ste mali prečistiť črevá a dodať chýbajúcu výživu. Bunkovou výživou sa dá tento problém odstrániť úplne.

RNG

Roky hromadenia sa zlych foriem tukov v tele, ktore sa zabuduju sa neda odstranit za par tyzdnov , to moze trvat aj roky.

RNG

Dostatok mikrovlaknin co silne absorbuju a cistia telo, pripadne ine absorbenty ako bentonity,m zeolity a aktivne uhlie vycistia crevo aj bez vyplachov.
Nakoniec mikrovlakniny by mali byt cely cas sucastou nasej kazdodennej stravy a nie biele muky a cukry a prebytky masa.
Zamorenie z mlieka sa da odstranit roznymi enzymami, najma tymi, ktore vedia mlieko rozlozit kompletne, zvane na trhu Dairy enzymes.
Ine znicene tuky, ktore sa telo snazi vyhodit a stvrdnu a zapchaju mazove kanaliky(to je hlavna pricina akni) pomoze odstranit doplnok silnych lipaz(enzymi na rozpustanie tukov) a lecitinu.
V kazdom pripade ale kazdemu bez vynimky radim si doplnit jod v tele, lebo tento sa podiela nielen na hormonoch stitnej zlazy, ako sa lekari nazdavaju omylom, ale aj na tvorbe roznych telesnych cistiacich a inych enzymov, ktore vedia telo odmorit.