Atopický ekzém už vo veľmi zlom stave

Príspevok v téme: Atopický ekzém už vo veľmi zlom stave
Tyshka

Už to proste nevládzem :(
mam to odmmalička malasom mozno 3mes.odvtedy to mam no teraz dlhos om to nemala vobec zle a posledne 2-3mesc. to mam hrozné nikdy som to take zle nemala cely chrbat cervene prsia zpredu nohy podkokom na tvari ruky vsetko som sucha aj ked sa kremujem kedy len viem za jeden den ne len raz ani dva krat ale apson 4x no ale boli to skrabe ma to bere tabletky na spanie kremujem nic :( citim sa hrozne jemi kazdy den doplacu bojim sa ist von ze nekdo sa namna kukne a zlakne jaku mam tvar skusam vsetko no nic mi nepomaha nikdy som to take nemala neviem co spravit prosim nekdo?:( poradte mi prosim:(

Kovalickova

Mne neksutočne dobre pomohlo protopan mliečko najskor na zmiernenie svrbenia a teraz na zbavenie sa supienkovitych cervenych flakov na laktoch a kolenach

EXematicus:)

Cawte všetci, ja mam exem od prveho mesiaca svojho života, až do teraz, non stop červeny, tiež som si prešiel všetkym možným. čo je horšie mne exem nielen že praskal ale mne trhalo kožu a tiekla mi krv z ruk, každopadne, mne dost pomohlo :

- Prestal som jest biely cukor
(žiadne sladkosti nič sladke kde je cukor, ak cukor tak si kupit hroznovy. ale jem ovela viacej ovocia.)

-prvy mesiac detox iba ryža, jedzte kedy chcete kolko chcete ale len ryžu.

-vytamin b6 alebo inak pyridoxin, pomaha a urychluje regeneraciu kože a hojenie ran.

-premastovanie, krem by nemal štipat aby nedraždil kožu. inak použivam hoci čo.

Viem dobre aky je to pocit ale nenehajte sa zlomit psychicky. vždy pozitivne mysliet. minule na mna ukazovalo decko v autobuse prstom som myslel že sa prepadnem pod zem. ale na druhej strane pre priklad, som zdravy ako ryba, len ten exem, nieje to až tak zle je to vecou pohladu. len to treba trenovat! ludia držim vam všetkým palce aby ste sa stoho dostali.

ps: ked mavam exem strasne moc zapaleny celoplošne, 1:1 ocot a olivovy olej namočit uterak a obklady, ocot vyžere doslova exem, a olej zvlačni kožu mne to celkom pomaha, a obklady si davam tak na 10 minut, max.

pablitoo

Na atopický exám skúste krém vimang. Mali sme dobrú skúsenosť - odstráni zápal, prinavráti flexibilitu, zmiznú šupiny. za pár dni nastalo radikálne zlepšenie.

andulka229

Mne osobne na exém veľmi pomohli kúpele v Hippokratine, ale treba dodžať návod. Vyplatí sa dať si urobiť osobnú prísadu. Na krémovanie používam buď modrú indulonu alebo olej - obyčajný Heliol.

Tyshka

presne tak isto milujem aj cookoladu nehovoriac o tych tropickych ovoci mnam a paradjka jaj a nic ztoho nemozem:(
akruat mzoem to co neznasam blee:( potom mam ztoho problemy ze nejemr adsej nic a nepriberam.. hej poznam to tiez furt mi hormonalny nemozu ja osm mala belocen ci jak to bolo tiez uz nemozem anoa no teraz to tak mam cele cervene flaky ale uz vsade a po praskane suche aj ked natieram nic ztoho :( mne indulona neroiblo dobre stipalo to moc az moc.nekedy uz placem ked sa kuknem naseba ze uz aj tvar :(

pau

tyshka: jasne, ja chapem, tiez mam ekzem dost zly.. najhorsie je ked ta koza tak vyschne ze popraska, s tym nemozem potom vobec nic robit :/ mne na premastenie pomahala modra indulona, teraz mam excipial mast a z tych hormonalnych mi zatial pomohol jedine belosalic.. ale ten je tiez dost silny, dr mi ho uz ani nechcela dat, nemal by sa uzivat viac ako tyzden v kuse.

mne toto vyvolavaju hlavne paradajky, citrusy a sladkosti.. :(

Tyshka

pau: viem coom hovoris no jo znutra len teraz to aj zvonka mam hrozne tie hormonalne tabletky kremiky ma znicia strasne moc a este aj plus problemy mam spribratim to mi este viac zhorsuje stav ..ajja milujem napriklad akurat tie veci co nemozem jasom to amla teraz velmi super a teraz takto som dopadla:( no teraz som u odbornika skusa mi pomahat tak uvidim zajtra akurat idem na kontrolu!