vonavka s vonou jarnych alebo lesnych kvetov

Príspevok v téme: vonavka s vonou jarnych alebo lesnych kvetov
milli11

Chcela by som si kupit vonavku. Na vyber je vsak plno druhov a tak by som si rada nechala poradit od vas, nejake tipy. Hladam vonavku s vonou kvetov ako su jazmin, pivonia, konvalinka alebo nejake tie jarne alebo lucne kvety. Chcem nieco taketo svieze, kvetinove. Nechcem nic citrusove, pripadne len malicko. A v ziadnom pripade nechcem tazku a korenistu vonu. Mohlo by to byt nieco podobne vonave ako Bvgari Green Jade, ale vyraznejsie a aby aj dlhsie vydrzalo. Lebo to Bvlgari na mne asi po 3 hodinach som necitila nielen ja, ale ani ostatni ludia. Velka vdaka.

Zara.p

To si kúpila iba deodorant za 7 eur toaletna stojí viac a je v takej prestívnej krabici a vyzerá ako plechovka.pekne dievčenske vône su aj Morgan a tiež niesu drahé

jaanna

ja som v DM kupila 75 ml balenie za necelych 7 eur...dnes sa pojdem kuknut na cenu..mne to tam poradila predavacka,ked videla ,ze sa neviem rozhodnt...

milli11

Musim sa priznat... Neodolala som a kupila som si tuto vonavku aj ja, to je vonicka, ked si pricuchnem k zapastiu.

Janulik33

almicka, u nas v HyperTescu vo FUN parfumerii ju maju aj v 75ml baleni. Cena by mala byt asi tak ako pises, nie som si ista. Ale vzdy sa oplati kupit vacsie balenie ako mensie :)

almicka

Janulik, takze v Tescu maju to 75ml balenie tiez za 13,50? Tak to ma tesi, nemusela by som kupovat cez net. Pojdem pozriet do Tesca, lebo v DM maju u nas len 30 ml, uz som ju hladala v troch mestach :)

Janulik33

purblanca1,
presne ako pise almicka stoji 75ml C-THRU emerald. U nas je v Tescu aj v DM a maju ju aj v tomto vacsom baleni a dokonca, ak mate kartu Orange a kartu FUN parfumerie, tak vam daju na nu zlavu.
jaanna,
som rada ze sa Ti paci, ja by som jej chcela tak aspom 1l, preto vzdy ked mam sviatok, hovorim rodinke, nech mi ine nekupuju, len tuto vonavku :)

jaanna

vonavka C-THRU-tmavozelenej farby v DM JE LACNEJSIA AKO V TESCO-JE TO VONAVKA VHODNA AJ PRE ALERGIKOV-ASTMATIKOV...super vůna....