ako priznať city kamarátovi?

Príspevok v téme: ako priznať city kamarátovi?
utrápená

mám 21. už rok, stále viac ma priťahuje kamarát. na diskotéke sme viac krát skončili pri tanci dosť telo na telo a tie dotyky mi prišli tiež viac ako kamarátske. problém je že sme vždy mali niečo vypité. nie veľa, ale aj tak tvrdí že si z tých večerov nič nepamätá. normálne je dosť hanblivý. poslednou dobou čo sa vídame zdá sa mi že v jeho pohľade je niečo viac. chcela by som vedieť či sa mi to len zdá alebo mu naozaj nie som ľahostajná. on s tým nezačne to viem. preto sa chcem chopiť iniciatívy :D na valentína je pravdepodobné že spolu bdueme niekde vonku s partiou. prosím nejaké rady ako mu prejaviť svoje city a zistiť jeho. veľmi sa trápim a nemôžem ho vyhnať z hlavy :(

utrápená

zajo_smejo: presne si to vystihol, najviac bolí tá nevedomosť :) len keby som vedela ako mu to povedať... viem, to sa nedá nalinkovať musí to prísť nejak samo :) mohla by som ho zavolať von, ale aj keby šiel..o čom by sme sa bavili? pripadám si ako 15ročná s takými otázkami.. :D tí predtým-jednému som napísala list a ten druhý-to bolo sprostredkovane cez kamošku :D potom už našiel odvahu...
ale toto necchem aby vedel niekto ďalší a rada by to asi zoči-voči počula...:)

zajo_smejo

"Utrápená" nebud utrápená, myslím, že nie je dôvod. Na svoju otázku si si niekde nižšie už odpovedala sama - raz to vyšlo, raz nie. No a čo ? Prežila si, žiješ aj ked´ si bola taktne odmietnutá. Na lásku sa nezomiera, len to občas veľmi bolí. A bolí asi najviac tá nerozhodnosť - áno/nie, áno/nie. Žiť a konať za teba nikto nemôže, to musíš ty sama. Tak sa vzmuž, vylož karty na stôl nech sa deje čo sa má. Možno že druhá strana je rovnako ustráchaná ako ty a čaká jemné posmelenie... a žili si šťastne až do smrti :) A ak nie, budeš mať aspoň super kamaráta a ak ani to nie, tak to bol truľo a je čas obrátiť list.

utrápená

mangrg: no tak chlapi keď majú vypité robia rôzne veci na ktoré by potom najradšej zabudli... aj keď, asi by sa to viac neopakovalo keby nechcel... :)
hoci, je to spolužiak... neviem či aj to nie je a nebude preňho trochu odradzujúce.
akodalej: no to neviem či nájdem odvahu :D dva krát som už našla a chalanovi som, nie priamo povedala, ale proste dozvedel sa že sa mi páči.. raz to vyšlo, raz nie. ale s tým čo to nevyšlo, nestrápnil ma len mi tak jemne povedal že nie a zostali sme kamaráti:)
ďakujem za rady :) možno ho niekam von zavolám :) a možno mu najskôr niekde na diskotéke viac naznačím o čo mi ide :) azda pochopí :)

mangrg

zamysli sa, asi by s tebou netancoval telo na telo, ked by si sa mu nepáčila. problém je v tom, že je hanblivý a nevie spraviť prvý krok a čaká na teba...choďte na prechádzku von a ak mu je s tebou dobre, má ťa rád a má aspoň štipku inteligencie, tak sa dozvieš, či ťa chce alebo nie. stačí povedať: "je mi s tebou dobre" a musí sa nejako prejaviť. ;)

akodalej

hej to by som aj chcela vediet ako sa opytat kamarata, ci moze byt nieco viac alebo ako to vlastne medzi nami je. a viem tiez ze on sa to neopyta. myslis ze budes mat odvahu sa spytat? ci nerobi ti to problem?