Ako posilnit imunitu bez liekov?

meggi36

Toto všetko si dievčatá uvedomujem a je mi to viac ako jasné, aj preto si pravidelne dávam Wobenzym, dávam si ho momentálne trikrát denne, keďže som väčšinu dňa doma a teda nemám sa na čo sťažovať.

biatlonistka7

Meggi preto je lepšie byť OK. Ono aj korona väčšinou zasiahne ľudí, ktorých imunita nie je na tom najlepšie. Imunita má úzky súvis s mnohými problémami, preto lepšia je prevencia ako následné riešenie problémov.

marinina

MEGGI36 - No teraz je to všetko ešte ťažšie to máš pravdu, to proste chápem, nie je to nič príjemné v normálnych časoch čeliť takýmto problémom.
Treba sa o seba starať aby sme boli zdraví a nemuseli sa ničím takýmto trápiť!

meggi36

Marinina najhoršie je to, že dnes to môže byť aj nádcha, chrípka, ale aj človek môže byť pozitívny a s tým sú len starosti aby sa zistilo, že kde je teda ten problém, čo reálne nám je. Mám známu čo tak bola na testoch, tam všetko ok a ona chorá. Samozrejme všetci na ňu kukali cez prsty a pritom ona len chrípkové obdobie, ten prechod z leta do zimy nezvládla.

marinina

NEYA - V tomto nie si sama. Ale pred pár rokmi som sa ohľadne tohto začala viacej zaujímať a teda prišla som na to, že užívanie wobenzymu mi prospieva. Mi robí dobre, lebo teda odkedy som enzýmy začala užívať tak sa cítim dobre, nemám problé s tým, žeby ma trápila chrípka alebo niečo podobné :)

meggi36

Toto čo si pridal mi vyhodilo len veľa vitamínov na imunitu, ale teda z môjho pohľadu vitamíny sú dobré keď sme v poriadku, keď nás nič netrápi, ale keď už niečo nás začne, že nejaká únava, prípadne chrípka a tak, tak to je znak toho, že už treba poriadne s tým začať čosi robiť.

neya

to nedokazes odhadnut, co pride a kedy pride, lebo velakrat aspon ja som taka bola, ze som ignorovala, co mi chcelo telo povedat a potom, ked problemy nastali, tak som sama sebe nadavala, ze ci mi to ozaj bolo treba :D