Uz naozaj neviem ako pribrat

Príspevok v téme: Uz naozaj neviem ako pribrat
I dont know

Uz naozaj neviem ako mam dostat vahu aspon na ubohych 45 kg..Mam len 40 kg a 161 cm :( Som kost a koza, zivy priklad na anorexiu, pritom sa stravujem normalne a uz dva tyzdne po chorobe kde som schudla na tych 40 kg sa napchavam az nevladzem...Kazdy den maso, mlieko vsetko hlavne neskoro vecer aby sa mi tuk ukladal, nic ani jedno kilo hore..Je to uz asi chore... Vybrala som 10krat B12...Pangamin, peritol, nutridrinky a dalsie mnohe veci na pribratie proste nic :( Neviem co mi je...Moja mama v mojich rokoch bola tiez chuda bola sice vyssia ale mala v 18nasttich tak ako ja 50 kg...a ja? 40kg? Neviem co so sebou robit..Vyzeram ako ziva mrtvola, ja proste viem ze nie je nieco v poriadku, uz neviem co vyskusat co robit...:( Zalezi mi na sebe snazim sa jest...Keby ze som vynechala jeden den bez jedla vazim mozno ze takych 38kg...:( Nemoze to byt nieco s traviacou sustavou? kde sa mam pytat k akemu odbornikovi? Chcem kompletne testy...:

zdravie14

Ano travenie je velmi dolezite ale ak je zla hormonalna cinnost, tak su bud tazkosti s podvahou alebo nadvahou.Zacat treba na Endokrinologii a od toho sa pohnut dalej.

LuLuCinka2093

boze mat takúto výhodu ako ty...radosť ziť...môžes sa napchávať čoho chceš kedy a chces...a nie ako ja ...priberem aj zjednej malej cokolády

aaaaaaaa8

Najdolezitejsie je aby si sa dala vysetrit na pasomnicu, lebo ak mas problemy s priberanim v 60 percentach je to pasomnica. Potom mozes mat ako predtym spominane problemy so stitnou zlazou, na to doporucujem kupit jod, dostanes ho v kvapkach a ist na endokrynologiu. Ked sa zbavis pasomnice a vylucia problemy so stitnou zlazou, dalsi problem by mohol byt pliesne, resp. Candida, zakerne, zohnat antimykotikum, prirodne je medvedi cesnak. A ak to vsetko prejde, mal/a by si priberat jedna radost,perfektna vec na priberanie je kupit si srvatku, nielen ze ti doda dolezite ziviny,ale dobre ti pretravi a vzdy dostanes neodolatelnu chut na jedlo. Vela stastia.

zdravie14

Vysetrenie na zvysenu funkciu stitnej zlazy asi este nebolo robene. Ine tazkosti nemate ? Napr.busenie srdca, bolesti hlavy, nepravidelna menstruacia .