Baby koľko chcete schudnuť ?

petruska2777

Zdravím, podľa toho koľko presne potrebujete schudnúť, zostavíme program, aby ste garantovane schudli bez jojo efektu. Info na pgabova@gmail.com Vysvetlím dopodrobna postup.

petruska2777

Zdravím, pozrite si info na -odkaz odstránený-
a podľa toho koľko presne potrebujete schudnúť, zostavíme program, aby ste garantovane schudli bez jojo efektu.

Jana1973

Dolezite je pri chudnuti nehladovat. Ak drzis taku dietu kde si hladna, mozes este pribrat a nie schudnut. Na to pozor. Dolezita je pravidelnost-rezim a co jem. Samozrejme sa nenapchavat sladkostami aspon aky taky pohyb, cim
viac tym lepsie, ale kto nestiha kvoli praci alebo je lenivsi :-) pomahaju aj doplnky. Krasne sa da schudnut pomocou kokteilov a tabletiek, ktore pracuju za teba a kokteil ta zasyti namiesto jedla, takze nie si hladna, ale pritom mas vsetky ziviny, vlakninu co potrebujes k fungovaniu. Ja uz takto chudnem 2.mesiac, raz denne jem teple jedlo komplet co chcem (obed alebo veceru) a 2xdenne kokteil a tabletky. Idem podla programu www.zazdravie.sk uplne dole, kde sa da v pohode schudnut 3,5-5kg mesacne a bez jojo efektu. Mam dole uz cez 5kg a chcem schudnut tak 12kg, co ma caka este 2 mesiace takyto rezim. Takze hlavne treba zacat a kto naozaj chce schudne vzdy, samozrejme ak nema ziadne ine zdravotne problemy.

elena 1234

Ja som schudla zo 75 na 65 a este by som chcela dalsich 10 kilogramov.
Aby som mala 55,dufam ze sa mi to podari za 3 mesiace..
A sposob?drina v posilovny,,a uprava stravy :)

dasteyinka

Ja som schudla zo 63 kíl na 57. A to ani žiadnou nejakou diétou. Len som prestala jedávať sladkosti( Bebe kekse som si ale občas neodpustila) a prestala piť sladené vody ( s výnimkou obedov v škole). Večeru som mala tak medzi 17.00-18.00. Doma som jedla ľahšie, nejedla som vyprážané, ale v škole som musela zjesť hocičo, aby som nebola hladná. Ale bola som zvyknutá si o polnoci otvoriť celú čokoládu, takže teraz je to už fajn. Trvalo mi to 2 mesiace, teraz chcem dať ešte také možno 1 kilečko a potom si váhu už len udržať. A pijem veľmi veľa vody, buď čistej alebo minerálky.

ddlovato

ahoj, ja mám 171 cm a váhu okolo 84 kíl-čo je strááášne veľa, takže potrebujem schudnúť min. 15 kíl.