Super make-up na zmiesanu plet

Príspevok v téme: Super make-up na zmiesanu plet
SANDRITA2222

Viem že tu už bolo milion takych tem ale kym y som našla niečo pre seba tak by som tu bola tyžden :D potrebovala by som poradit aky je najlepsi make-up na zmiesanu az mastnu plet?zvykne sa mi dost mastit nos..pouzivam affinitone ked si ho dám tak super ale po hodinke sa už lesknem..aky by vydrzal a aby som sa hlavne neleskla?..rozmyslam nad vichy ale neviem sa rozhodnut

k1402

ja nedám dopustiť na Gosh x-ceptional wear.pekne zmatnuje, ale na T zonu si dávam aj púder pre lepšie zafixovanie,fakt dlho vydrží, nerobia sa mi fľaky, super kryje a zároveň vyzerá prirodzene.

horatio

ano, suhlasim Dermacol 24 je velmi fajn, kryje, nerozmazava sa a plet vydrzi dlho matna, ja mam tiez zmiesanu plet, po inych make-upoch som bola do hodiny leskla, s tymto nie.

ewelin28

ja pouzivam mattitude HD..teraz bezi v reklame...a je to zatial naj make up..ktory som vyskusala...ale zase kazda z nas ma inu plet, kazdej vyhovuje nie co ine...mala som uz aj affinitone...ale to je otras..ved to som sa po pol hodke uz leskla...bleee :D

kiki00

výborný je penový púder od loreal,matte morphose...plet vyzerá prirodzene, je síce trošku drahší ale stojí zato

Ivuushka

nie nieje ale veľmi máličko ho treba a vidrží dlho a je aj vodeodolný .. určite nevizerá ako maska ma aj dobrú cenu teda aspoň na mňe envizerá ako maska však skús :)) .. ale pre mňa je to 1-čka :)

Ivuushka

Ja používam dermacol make up cover .. :)) .. nejdem sa tu o nom rozpisovať je proste super ale len veľmi veľmi málinko ho treba ĺebo aj krije aj zmatňuje :)) . na nete najdeš viac :)