mam z toho depky

Príspevok v téme: mam z toho depky
sulka

boze moj :( mam taky komplex az depky z toho.... ide o moju vysku... v poslednej dobe strasne rychlo rastiem. Vzdy som chcela mat kolo 166cm....ale teraz? ved mam za chvilu 170!!!! a vyzera to,ze budem rast este dost vela. MAm 16 rokov,som najvyssia z kamosiek a aj od niektorych chlapcov co maju kolo 25 rokov:( je mi z toho do revu... neexistuje nieco,cim bz sa dal zastavit rast,alebo znizit vyska? ja nechcem byt vysoka kobyla :( chcem byt malicka boze :( cry :( kazdym dnom ked sa postavim ku mame citim ako sa zvacsujem.... co ked narastiem este kolo 10 cm? :(

romanuska

a ze bude modelka to ne tam treba vysie ludia budme radi aky sme hlavne ze sme zdravi...zoberte si take africke deti a hned vas tieto somariny prejdu

romanuska

SULKA tebe vazne sibe ze 170 je vela ...co mam vraviet ja ked mam 183 a sa mi nechce verit ze je od teba 20 rocny chlap nizsi netaraj dobre!!!!!

karotka

zlatino to ta nemusi vobec trapit...uvidis ked budes starsia budes to brat ako plus a nie minus (o: co by som ja dala za to keby som mala o tych 5cm viac... (o: fakt!!!

saxana

Presne tak holky vyska je podla mna super my sme doma vsetky vysoke a nemenila by som za nic!!!meriam 177 a niekedy si este aj pridavam neni nic krajsie ako vysoka zena a dlhe nohy..aj podpatky si dam a ako dobre sa citim;-)sa tes ze si vysoka kazda zena chce byt vysoka ked je nizka vazne!!bud rada ze ta priroda obdarila;-)

vresti

neboj sa,za chvíľku sa na to budeš inak pozerať!!ja mám vyše 178cm a som s tým úplne spokojná!povedz,tebe sa nepáči,ked uvidíš peknú vysoku babu?tie nízke ti budú len závidieť!!

wewerka

to vobec nie je vela, je to presne akurat, na vyssie postavy sa aj tazsie nabaluje tuk, tak bud rada ze si rada:p