Pomoc....dcéra sa mi spila do nemoty.

Príspevok v téme: Pomoc....dcéra sa mi spila do nemoty.
Lucia68

Dcéru mi dovliekli domov spitú do nemoty, až tak, že sa z toho docikala a (s prepáčením) posrala ako lion. Oslavovali jeden dosť veľký úspech, ale to ju neospravedlňuje. Je už dospelá, má 19 a ešte nikdy sa jej to nestalo a hádam ani nestane, lebo inak je rozumné dievča, ale to čo vyviedla dnes je vrchol, preto uvítam každý tip ako ju múdro potrestať. Nechcem jej nejak moc nadávať, lebo stať sa to môže, ale tak? No neviem. Ocením každú dobrú radu. Ďakujem

elsa5.5

až sa to stalo 1x,o nič nejde,je tam aj spoločnosť ktorá ju určite ovplyvnila,treba jej vysvetliť že je už dospelá a preto za svoje konanie zodpovedná,dúfam že takéto niečo sa už nebude opakovať,sama nech sa nad sebou zamyslí lebo vám robí a aj sama sebe hanbu či už pred susedmi alebo jej známymi,môže sa jej stať že bude nocovať pred dverami:)to len pohroziť:)

lienocka2808

myslim, ze sa potrestala sama tou opicou co bude nasledovat.Nejako trestat ani nema vyznam, ona si sama uvedomi, ze co sa stalo, ked bude zajtra vracat.
Mne sa to stalo v 18tich na stuzkovej som sa strasne opila, vracala som v trolejbuse smerom domov,cigani sa na mna znechutene pozerali. Dosla som domov, neviem ako dlho som spala na schodoch a konecne som sa trafila do klucovej dierky a sup do postele oblecena cela tvar od maskary.
Na druhy den som ogrcala pri posteli mojich rodicov :). teraz na to spominame s velkym humorom. Ale rodicia mi nic nevycitali, len mama bola znepokojena, ale odvtedy sa uz nic take nestalo a teraz mam 29 :)

mina789

ja mam 19 ako ona a tym padom moju radu asi nebudes brat tak vazne, ale myslim si,ze zavisi to od toho ako casto sa jej taketo veci stavaju... pokial je zodpovedna a toto bol skor len taky ulet a ona si bude uvedomovat, ze spravila chybu, tak ju nemusis hned trestat:)
beriem to zo svojho podhladu, ja tiez nie som typ, ktory by sa ozieral ...ale pri nejakej velkej prilezitosti(asi nieco ako tvojej dcere) sa mi stalo ze som to prehnala, no domov som nikdy v takom stave neprisla:D a urcite som si to uvedomila a taka vec sa mi moze stat raz za sto rokov :D

levanderka

ja mam dejavu :) takato tema tu uz raz bola, ale uplne, ze rovnaka :) ale trestat netreba,podla mna zazitok ma, hanbit sa bude este dlho a ten pocit hanby jej uz nedovoli robit taketo veci.bude ju to prenasledovat, jej svedomie jej neda na to zabudnut.ja by som ju nijak netrestala.stalo sa.kazdy sa uci na vlastnych chybach

fsadwqwdadwa

Ked bude triezva vysmej sa jej aka je blba,ze ci jej chutil ten alkohol a ze nech si to zapameta do konca zivota,ak sa to stalo prvy krat tak by som z toho nerobil velke halo,proste nema moc skusenosti a prehnala to urcite je rozumna a uz nikdy sa tak neozere,dal by som jej klasicke zaracha.

nighrmare281

ahoj no netreba to nejak extra riesit to sa stane asi kazdemu... moja mama ked som raz tak vracala to vyriesila tym ze mi povedala s usmevom na perach ze dufa ze si to zapamatam :)

soffa

no to iste sa stalo mojej kolegyni,a trest?nechala ju samu osprchovat,ked uz bola ako tak pri vedomi tak ju nechala tie veci vyprat,..aj ked plakala ze nevladze a je jej zle,nakoniec isla spat az vtedy ak si tie veci vyprala....