neštastne zamilovaná

Príspevok v téme: neštastne zamilovaná
bezzivota

chcela by som poprosiť o radu. Je to veľmi zvláštne čo sa somnou v poslednom čase deje.
Som bisexuálka. Viac ma ale priťahujú ženy. Nič by natom nebolo keby som sa nezaľúbila do svojej profesorky. Ona má cca 34 rokov, ja mám 19. V škole ju stále vidím a ja sa na ňu nemôžem pozerať lebo sa mi rozbúcha srdce, a ak sa kumne prihovorí, nedokážem zo seba vydať ani slovo. Neviem čo robiť. Sníva sa mi s ňou.Viem kde býva, mám jej telefónne číslo, a chcela by som sa s ňou zblížiť.Problém ale je v tom, že neviem či má rada baby aj ona. Človek nikdy nevie, ale predsa..Chcela by som sa to nejak dozvedieť, ale neviem ako, môžem jej napísať email, ale pod svojím menom určite nie,neviem ako to urobiť.
Možno mi poviete že mám na ňu zabudnúť, ale ja nechcem a ani sa to nedá....

Deria

To je skutocne problem! A nielen preto, ze si bisexualna ale ze je to tvoja profesorka. (O nic lahsie by si to nemala, aj keby to bol profesor!) Nevies ani domysliet, co by to pre jej povolanie znamenalo, keby tvoje city opätovala a vznikol by vztah medzi vami. Mas dovod si myslet, ze by aj ona mohla byt bisex.? Ako sa sprava k tebe, vsima si ta viac, nez ostatnych, je vydata alebo ma priatela?
Rozumiem ti, nemozes za svoje city ale dobre si rozmysli, co chces podniknut, je to obrovske riziko. Okrem toho, keby si jej pisala anonymne, co je nezmysel, pretoze nemozes ocakavat uprimnu odpoved, takze by si jej pisala zbytocne. Ako dlho si uz do nej zalubena?