Aké pokračovacie mliečko si vybrať?

wondergrey

my sme sli do sunar premium nakolko sa zlozenim podoba materskemu mlieku a najviac z u nas dostupnych mliek a malému chutí takže sme mu verní a rast dieťaťa je u nás jemne nad rastovou krivkou takže sme nadšení ;)

dagmar12

Za mna jednoznacne tiez sunar.sk. Obsahuje uplne vsetko po trebne pre babatko, ja som na nom "odkojila" 2 deticky, a obidve su zdrave, dobre vyvinute :-)

christine2

Bohužial táto téma sa momentálne týka aj mňa :/ budem rada za akékoľvek rady ohľadom náhrady materského mliečka.

Zuzy90

Za mna určite sunar, je známe, že detom chutí kedže má chut najpodobnejšiu k materskému mliečku a deti ho aj dobre znášajú a nemajú problém s trávením.

gastanko2016

my sme momentálne už na amilk bidifu 3 a malému stále chutí a nemá žiadne problémy. Pred tým sme si čo to užili, kým sme naďabili na toto um. Problémy s bruškom a s kakaním. Našťastie už je to za nami. Myslím si, že mu pomohli aj tie probiotiká, čo sú v mliečku.

martinka090

Dea2 zdravim ono to nie je len o tom ako sa rozpusta ale aj o tom ake latky obsahuje. Pri lepsie traveniu su velmi dolezite prebiotika a probiotika predsa :)

Dea2

malapehana // áno? čiže to väčšinou mlieka, ktoré sa ťažšie rozpúšťajú spôsobujú deťom koliky a všeljaké problémy?
anezkagub // tiež si to hovorím. Ja už som vyčerpaná po pravde a je mi aj smutno, keď vidím, že je hladný aj keď ho nakojím :(