tehotenstvo

luba

inak plodné dni, žena musí mať pravidelný cyklus, ak má 28-dňový, tak je to približne tak: - 1.deň cyklu-deň začiatku manštruácie, po menštruácii (niekto má 3, niekto 7 dní..), ale môžeš rátať od 9. do 14.dňa cylu sú plodné dni. lenže žena môže otehotnieť aj 2-3 dni pred a 2-3dni po ovulácii, takže je toc variabilné..
a ešte, ovulácia môže nastať aj v prípade ak má žena silný orgazmus

luba

nemôže ostať tehotná. spermie predtým ako sú schopné sa "šplhať" k vajíčku musia prejsť kapacitáciou- musia sa "aktivovať" v kyslom prostredí pošvy.. určite si nemal na prstoch toľko ejakulátu.. neviem no, ja si myslím , že je veľmi nízka pravdepodobnosť žeby mohla otehotnieť

loska

ale su uzavrete nie su volne otvorene su v nejakej nadobke uzavrete kam nevnika cerstvy vzdych v takom pripade vydrzat mozu..

samko r.

Loska, never tomu, že len 2 minúty.Keď robia kontrolu na počet spermií, chlap si to môže "urobiť" doma a v pripravenom "kelímku" doniesť urológovi do 1-2 hodín na kontrolu a vtedy žijú ešte všetky.

loska

no ked si mal na prstoch semeno a dostalo sa jej do muslicky tak tehotna moze ostat tak 50 na50...ale spermie po vystreknuti nepreziju na vzduchu viac ako 2 minuty tak ze neviem ako dlho si cakal a az potom si jej dal prsty dnu...a stymiplodnymi a neplodnymi dnami ti nepomozem ak ma priatelka pravidelne kramy da sa to vypocitat ale neviem presne ako